دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۴۷۵
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۳

به گزارش آوای خزر، بعضی‌ها دوست دارند سر سفره افطار آش هم باشد، ولی مشکل اینجاست که درست کردن آن هم آش رشته، تنها در صورتی کار راحتی است که تمام مواد اولیه از قبل آماده باشد. حالا اگر وقت نکرده‌اید مواد را بپزید و آماده بگذارید، نگران نباشید. آش رشته فوری هم داریم. امتحان کنید، مشتری می‌شوید.

مواد لازم برای آش

یک‌سوم بسته رشته آشی
یک‌دوم قوطی کنسرو نخود
یک‌دوم قوطی کنسرو عدس
یک‌دوم قوطی کنسرو لوبیاچیتی
به مقدار لازم کشک
۱۰۰ گرم سبزی آشی خشک
۳ عدد پیاز متوسط
۵ حبه سیر
نعنا خشک به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه آش رشته فوری

► مرحله اول

پیاز را خرد کنید، سیر را هم رنده کرده یا ریز خرد کنید. پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سیر را هم در تابه جداگانه‌ای سرخ کنید و کناری بگذارید.

فوت و فن
اگر احساس کردید آش خیلی سفت شده، آب جوش اضافه کنید، ولی اگر آب آش اضافی است یک یا ۲ قاشق سوپ‌خوری آرد را در آب سرد مخلوط کرده و به آش بیفزایید. حواستان باشد که آرد را به طور مستقیم اضافه نکنید.

► مرحله دوم

نصف قابلمه متوسطی را آب کنید و بگذارید جوش بیاید سپس  سبزی خیس خورده را در قابلمه بریزید و بگذارید حدود نیم‌ساعت بجوشد.

► مرحله سوم

وقتی سبزی کاملا پخت، حبوبات کنسروی را اضافه کنید. حالا می‌توانید رشته را اضافه کنید. در این زمان مقداری پیازداغ و سیرداغ هم در آش بریزید.

► مرحله آخر

برای پخت رشته معمولا حدود نیم‌ساعت زمان لازم است. در این فاصله نعناداغ را آماده کنید. حالا نوبت فلفل و نمک است، البته اول آش را بچشید اگر نمک آن به اندازه کافی نبود نمک اضافه کنید، چرا که کشک و رشته هر دو نمک دارند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها