دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۰۶۳
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۹

به گزارش آوای خزر، نتایج آزمایش‌ها حاکی از آن است که مصرف روزانه سه تا چهار فنجان قهوه می‌تواند به طور چشمگیری در افزایش خطر ابتلا به گلوکوم به‌ویژه در افرادی که به لحاظ ژنتیکی مستعد ابتلا به این بیماری هستند، تاثیرگذار باشد.

در این بررسی بیش از ۱۲ هزار انگلیسی در گروه سنی ۳۹ تا ۷۳ سال حضور داشتند که اطلاعاتی در مورد میزان مصرف کافئین، شرایط بینایی از جمله ابتلا به گلوکوم یا سابقه خانوادگی ابتلا به این بیماری در اختیار محققان قرار دادند.

متخصصان پس از گذشت سه سال وضعیت سلامتِ چشم‌های این افراد از جمله فشار داخل چشم (IOP) آنان را ارزیابی کردند. بالا بودن فشار داخل چشم می‌تواند فاکتوری خطرزا در بروز بیماری گلوکوم باشد.

متخصصان مشاهده کردند فشار داخل چشم در افرادی که روزانه حدود چهار فنجان قهوه مصرف می‌کنند ۰.۳۵ میلی متر جیوه بالاتر است.

همچنین یافته‌ها نشان داد: افرادی که با بالاترین خطر ژنتیکی ابتلا به گلوکوم مواجهند و بیش از سه فنجان قهوه در روز مصرف می‌کنند، ۳.۹ برابر بیشتر از افرادی که میزان کافئین کمی مصرف می‌کنند و در گروه کمترین ریسک ژنتیکی نیز قرار دارند، به عارضه گلوکوم مبتلا می‌شوند.

به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، متخصصان تاکید کردند: این بررسی اولین موردی است که نشان‌دهنده نوع خوراکی مصرفی یا تاثیرات ژنتیکی در بروز عارضه گلوکوم است و نشان می‌دهد که افرادی با سابقه خانوادگی ابتلا به این بیماری باید میزان مصرف کافئین را کاهش دهند.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار