دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۴۵۰
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۱:۳۰
رییس کمیته فناوری و اطلاعات ستاد انتخابات مازندران:
انتخابات شورا در ساری به‌صورت تمام‌الکترونیک و بی‌نقص انجام شد
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت استانداری مازندران و رییس کمیته فناوری و اطلاعات ستاد انتخابات گفت: انتخابات شورا در ساری به صورت تمام‌الکترونیک و بدون نقص انجام شده است.
به گزارش آوای خزر از ساری، ابوذر قربانی بامداد امروز شنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۰ در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات مازندران، ابتدا یک خبر مهم داشت و آن اینکه به لطف تلاش‌های صورت‌گرفته توسط کارشناسان فناوری استان، در انتخابات تمام الکترونیک شهر ساری تمام دستگاه‌های تمام‌الکترونیک بدون نقص کار کردند و همه آرا به‌صورت سیستمی اخذ شده است.

وی ادامه داد: این در حالی‌ست که وزارت کشور این اجازه را داده بود که اگر در هر یک از شهر‌ها مشکلی پیش آمد می‌توانید به صورت سنتی رأی‌گیری را انجام بدهید، اما تا این لحظه که اواخر رای‌گیری است، کار اخذ رأی  به طور مکانیزه انجام شده است.

رییس کمیته فناوری و اطلاعات ستاد انتخابات مازندران با بیان اینکه شنیده‌ها حاکی از آن است که در شعب تمام‌مکانیزه در برخی استان‌ها مشکلاتی ایجاد شد و نتوانستند به این صورت روند انتخابات را انجام بدهند، عنوان کرد که این مهم در مازندران به صورت کامل انجام شده است.

این مسوول موضوع بعدی را در خصوص صندوق‌های احراز هویت عنوان و اعلام کرد: ۴ هزار و ۳۹۵ دستگاه احراز هویت برای ۴ هزار و ۵۲ شعبه مازندران دریافت کردیم. دستگاه‌ها طی عصر و شب دیروز پنجشنبه جمعبندی شدند و جمعه قبل از آغاز رای‌گیری به شعب رسیدند و در شعب فعال شدند.

وی با اشاره به گلایه‌هایی درباره تأخیر در اخذ آرا، توضیح داد: از لحاظ راه‌اندازی و شروع به کار در آغاز رای‌گیری حدود ۹۸ درصد دستگاه‌ها فعال شدند، این یعنی شعب ما در سراسر استان در این تایم فعال بودند، اما یک مشکل کوچکی به وجود آمده بود که در فضای جامعه گفته شده بود تاخیر وجود داشته است.

انتخابات شورا در ساری به‌صورت تمام‌الکترونیک و بی‌نقص انجام شد

قربانی ادامه داد: این مشکل مربوط به کارت‌های اعتباری هیات نظارت بود که تاخیر در رای‌گیری صورت گرفت و پس از آن هیچ وقفه‌ای صورت نگرفت البته در حد یکی دو شعبه یک وقفه‌ای داشتیم، اما چون سیستم به صورت آفلاین می‌توانست کار کند به همین صورت آفلاین انجام شد و رأی‌گیری متوقف نشد.

رییس کمیته فناوری و اطلاعات ستاد انتخابات مازندران به موضوع مهم دیگر درباره سیستم انتخابات کشور در بعد رایانه‌ای اشاره و اظهار کرد که به هیچ عنوان این سسیستم در بستر اینترنت نیست و کاملا در بستر مجازیِ امن هست و صندوق‌های تمام‌مکانیزه ما به هیچ عنوان به هیچ شبکه‌ای وصل نیست. کاملا به صورت منحصر به فرد در شعبه کار می‌کند، از ضریب امنیت بالا برخوردار است و  شمارش آرا نیز به صورت مکانیزه انجام می‌گیرد.

این مسوول در ادامه یادآور شد که شمارش آرا پس از پایان انتخابات با اطلاعات مربوط به اخذ رای شامل آرای مأخوده در صندوق‌های تمام‌مکانیزه توسط تشخیص الکترونیکی تخلیه می‌شود و توسط سیستم‌های الکترونیکی به بانک اطلاعاتی وزارات کشور و سامانه جامع انتخابات ارسال می‌شود و سامانه به صورت مکانیزه تجمیع آرا را انجام می‌دهد.

قربانی با بیان اینکه درصد خطا‌های انسانی سهواً و عمداً به شکل قابل توجهی در انتخابات مکانیزه و نیمه‌مکانیزه کاهش پیدا می‌کند، تفاوت انتخابات این دوره با دوره گذشته را در این دانست که در گذشته ملاک احراز هویت افراد رأی‌دهنده دستگاه احراز هویت بود، اگر مغایرتی در مسائل هویتی مشاهده می‌کردند، اما شناسنامه فرد مهر نداشت؛ می‌گفتند با نظر هیات نظارت می‌توانند به او اجازه بدهند که رأی بدهد یعنی کد انطباق برایش صادر می‌شد و رأی می‌داد، اما این دوره اگر در سیستم مغایرتی وجود داشته باشد به هیچ عنوان کد استعلام صادر نمی‌شود و از رأی‌دادن فرد جلوگیری به عمل می‌آید.

وی درباره اینکه اگر بخواهیم انتخابات مجلس و ریاست جمهوری را نیز مکانیزه برگزار کنیم طبیعتاً این صندوق‌ها باید در روستا‌ها نیز کار کنند و اطلاعات را ارسال کنند، افزود: برنامه‌ریزی لازم جهت تولید صندوق‌های تمام‌مکانیزه، رعایت استاندارد‌ها برای حفظ و نگهداری این تجهیزات و همچنین تقویت خطوط ارتباطی و زیرساختی در نقاط روستایی برای این منظور باید انجام بگیرد.

انتهای پیام/۱۰۰۱
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار