دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۵۶۲۵
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۷
میلاد کیایی، از درگذشت منوچهر معین‌افشار خبر داد. این فعال موسیقی، در هفته جاری درگذشته است که خبر آن در شامگاه چهارشنبه دوم تیر، رسانه‌ای شد.

به گزارش آوای خزر، دکتر منوچهر معین‌افشار، از فعالان موسیقی و مدیران دهه ۴۰ و ۵۰ رادیو و برنامه «گلها»، درگذشت.

میلاد کیایی (نوازنده سنتور و آهنگ‌ساز پیشکسوت)، با تایید این خبر به سایت خانه موسیقی گفت: «مدیریت اجرایی برنامه‌های «گلها» برعهده دکتر معین‌افشار بود و ایشان، خدمات فراوانی را در آن زمان برای موسیقی ایران انجام داد.»

این نوازنده ادامه داد: «من با زنده‌یاد منوچهر معین‌افشار، از سال ۱۳۴۰ که در آن زمان مدیر برنامه کودک رادیو بود، آشنا شدم. در آن زمان نوجوان بودم و ایشان بسیار مرا تشویق کرد. مهم‌ترین کار ایشان از نظر من، فعالیت در برنامه «گلها» بود. ایشان، دستیار اول زنده‌یاد داود پیرنیا (مدیریت برنامه «گلهای» آن زمان) بود. مدیریت اجرایی تمام برنامه‌های «گلها»، برعهده دکتر معین افشار بود.»

او افزود: «بسیاری از هنرمندان، سر نخ ارتباطی‌شان با برنامه «گلها»، جناب معین افشار بود که در آن زمان به برنامه «گلها» راه پیدا کردند. در مورد نقش ایشان زنده‌یاد پیرنیا هم اشاره‌های زیادی داشتند.»

کیایی گفت: «ایشان همچنین مسئول برگزاری یک سری برنامه‌های فرهنگی هنری در اردوهای هنری رامسر از ۱۳۴۰ تا ۱۳۴۶ بودند. من هم در این بازه زمانی، چند دوره شرکت کرده بودم که از هم‌دوره‌ای‌های خود، می‌توانم به محمدرضا لطفی، مجتبی میرزاده، محمد سریر و محمد موسوی اشاره کنم. مدیریت بخش داوری هنری این مسابقات هم به عهده دکتر معین افشار بود.»

این نوازنده سنتور در پایان افزود: «دکتر معین افشار، همچنین دستی هم در شعر و ترانه‌سرایی داشتند که یکی از آثار زنده‌یاد مرتضی محجوبی با صدای زنده‌یاد بنان، با شعر ایشان است.»

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار