دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۶۵۰۳
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۴
معاون فنی اداره‌کل محیط زیست مازندران عنوان کرد
میانکاله؛ تمام همّ و غمّ محیط زیست مازندران
معاون فنی اداره‌کل حفاظت محیط زیست مازندران، میانکاله را تمام هم و غم محیط زیست استان عنوان کرد و گفت: سالی ۱.۵ تا ۲ میلیارد تومان را به میانکاله اختصاص دادیم تا خشکی آن را از بین ببریم.
به گزارش آوای خزر از بهشهر، دکتر علی‌اکبر یداللهی امروز در مراسم معارفه نخستین رییس ذخیره‌گاه زیست‌کره میانکاله، از تلاش‌های آقای علیرضا یخکشی مسوول سابق پناهگاه حیات وحش میانکاله قدردانی کرد و گفت: ایشان از نیرو‌های خوب محیط زیست استان هستند، با جدیت در میانکاله کار می‌کردند و به کسی باج نمی‌دادند، هم سرباز بودند و هم فرمانده.

او همچنین انتخاب آقای علی کلانه به عنوان رییس ذخیره‌گاه میانکاله را یک اتفاق خوب دیگر دانست که در راستای تحقق متن اساسنامه شورای راهبری میانکاله صورت گرفته است.

معاون فنی اداره‌کل حفاظت محیط زیست مازندران با اشاره به اینکه مشارکت‌دادن جوامع محلی در تصمیمات و رویداد‌های میانکاله اقدام اولیه برای مدیریت این منطقه است، تصریح کرد: براساس ماده ۲۸ برنامه ششم توسعه، هدف این است که مدیریت مناطق را با مشارکت مردمی انجام بدهند و هزینه‌ها را فقط دولت نپردازد.

این مسوول در ادامه سخنان خود با بیان اینکه رییس شورای راهبردی این منطقه به مدت دو سال انتخاب می‌شود، افزود: باید از ظرفیت جوامع محلی در یکه‌توت، یعقوب‌لنگه، زاغمرز و روستا‌های مرتعی، همچنین از ظرفیت جوامع محلی در بندرگز و بندرترکمن و ارتباط با نیرو‌های امنیتی و قضایی برای صیانت از میانکاله استفاده شود.

یداللهی گفت: تجربه چند ساله نشان داد که در بحث میانکاله با داشتن نیرو‌های اندک در بخش حفاظت، تا زمانی که تعامل و ارتباط نداشته باشیم (با مسوولان امنیتی و قضایی و سیاسی و با مردم بومی منطقه) نمی‌توانیم این پناهگاه را حفظ کنیم.

او در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه شاید از ما سوال کنند که محیط زیست برای میانکاله در بخش اعتبارات چه کرده است؟ به ارائه آماری از این اقدامات پرداخت.

معاون مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران اعلام کرد: برای اینکه وضعیت خشکی میانکاله را کنترل کنیم؛ ۶۶ کیلومتر کانال منتهی به آن را لایروبی کردیم. در قلعه‌پایان حدود ۳ کیلومتر کانال زدیم. چند روز پیش کار کانال در میان‌قلعه به پایان رسیده است.

یداللهی با اشاره به اینکه مطالعه انتقال آب از حوضه‌های آبریز مختلف به میانکاله را داریم، افزود: حداقل ۹۵ درصد از اعتبارات مناطق چهارگانه استان مازندران را به میانکاله آوردیم.

میانکاله؛ تمام همّ و غمّ محیط زیست مازندران

این کارشناس محیط زیست با اعلام اینکه ۲۱ منطقه حفاظت‌شده داریم که نزدیک به ۲۲ درصد مساحت استان مازندران یعنی ۵۰۷ هزار هکتار را تشکیل می‌دهد، گفت:، اما تمام همّ و غمّ ما در میانکاله بوده و هست. سالی ۱.۵ تا ۲ میلیارد تومان را به میانکاله اختصاص دادیم تا خشکی آن را از بین ببریم.

او با بیان اینکه بعد از ۳۰ سال برای نخستین‌بار ممیزی دام در حال نهایی شدن است، از شناسایی ۱۹ سامانه دامداری با حداقل ۹۹ دامدار در میانکاله خبرداد.

معاون فنی اداره‌کل محیط زیست مازندران با اشاره به خشکی تالاب و بازشدن راهی برای تجاوز سودجویان به میانکاله، اظهار داشت: سال گذشته عده‌ای به شخم و شیار اراضی میانکاله پرداختند. به همین منظور برای حفاظت از منطقه، ۸ کیلومتر کانال زدیم به عمق ۲ متر و عرض ۴ متر به طول ۸ کیلومتر، و امسال ادامه کانال را در دو پروژه  ۲ و ۳ کیلومتری توسعه دادیم.

یداللهی ادامه داد: یکسری افراد سودجو خواستند جلوی این پروژه را بگیرند، اما همه‌ی ۸ کیلومتر کانال احداث شد تا ۶۰۰ هکتار زمینی را که برخی سودجو شخم و شیار کردند تبدیل به ۶ هزار هکتار نشود!

او همچنین به ساماندهی برداشت انار اشاره کرد و گفت: جنگل انار میانکاله را در هیچ تیپی نمی‌بینید. همچنین تنها جایی که دریا حفظ شده، ساحل میانکاله است.

معاون فنی اداره‌کل محیط زیست مازندران در پایان سخنان خود، بار دیگر از زحمات بیش از ۱۰ ساله آقای علیرضا یخکشی در حفاظت از میانکاله قدردانی کرد.

انتهای پیام/۱۰۰۱/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار