دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۳۱۶
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۲
به گفته کارشناسان می توان روز خود را با انجام چند راهکار ساده، بهتر، کارآمدتر و با طراوت تر شروع کرد.

به گزارش آوای خزر، کارشناسان می‌گویند که احساس کسالت و بی‌انرژی بودن در صبح هنگام را می‌توان حتی با ایجاد تغییرات کوچک در برنامه معمول فرد کاهش داد که باعث افزایش سطح انرژی، تمرکز و بهره‌وری افراد می‌شوند.

  • چند دقیقه ورزش روزانه برای افراد کم‌تحرک کافی است؟

شروع زودهنگام روز می‌تواند به افراد در دستیابی به اهداف بیشتر و بهبود سلامت کلی کمک کند. با این حال ممکن است به دلیل شرایط به وجود آمده ناشی از پاندمی کرونا بیشتر افراد شب را تا دیروقت بیدار بمانند و یا مدت‌های طولانی را صرف کار با تلفن‌های همراه، کامپیوتر و... کنند که می‌تواند باعث احساس کسلی آنها در صبح هنگام شود.

این کارشناسان اظهار می‌کنند: نه تنها دیر خوابیدن پس از مدت زمان طولانی کار با وسایل الکترونیکی باعث ایجاد اختلال در چرخه خواب ما می‌شود بلکه بر بهره‌وری در نیمه اول روز بعد نیز تأثیر می‌گذارد.

دکتر سونال آناند، روانپزشک بیمارستان ووکهارت در بمبئی هند می‌گوید: اولین و بهترین کاری که می‌توانید برای شروع بهتر روز و رفع مشکل بی‌حالی انجام دهید این است که بلافاصله بعد از بیدار شدن از خواب به تلفن همراه خود نگاه نکنید.

  • راز جوانی افراد بالای ۴۰ سال را بدانید
  • تاثیر شگفت‌انگیز پیاده‌روی بر افزایش طول عمر

۴ تکنیک ساده و کاربردی برای شروع بهتر روز

دکتر آناند همچنین چند تکنیک سریع نیز برای فعال کردن مغز هنگام صبح پیشنهاد می‌کند:

۱- تمرکز حواس را تمرین کنید: چند دقیقه برای خودتان وقت بگذارید و به اتفاقات اطراف خود توجه کنید. از پنجره یا بالکن خود به بیرون نگاه کنید. ذهن آگاهی می‌تواند مغز را تقویت کرده و تمرکز شما را بهبود بخشد.

۲- سپاسگزار باشید: صبح‌ها باید با کمی وقت گذاشتن برای خودتان شروع شود. روی خود تمرکز کنید، بابت خود و چیزهای خوب زندگی‌تان خوشحال و به خاطر داشتن عزیزانتان و فرصت زندگی در یک روز دیگر سپاسگزار باشید.

۳- یوگا و تمرینات تنفسی سریع انجام دهید: حتی اگر پنج الی۱۰ دقیقه قبل از شروع به کار خود وقت دارید می‌توانید مدتی را به تمرینات تنفسی سریع اختصاص دهید. یوگا می‌تواند به ترشح هورمون‌های شادی در بدن مانند دوپامین، اکسی توسین، سروتونین و اندورفین کمک کند.

۴- فعالیت کوتاه: اگر تمایلی به انجام هیچ یک از موارد بالا ندارید، می‌توانید به نوعی از فعالیت‌های بدنی مانند چیدمان کمد، بالا رفتن از پله‌ها و قدم زدن در اتاق خود بپردازید. تحقیقات ثابت کرده است که حتی فعالیت‌های کوتاه‌مدت می‌توانند مزایای متعددی برای سلامتی داشته باشند به طور مثال این می‌تواند میزان متابولیسم پایه (BMR) را افزایش دهد و بر ضربان قلب افراد تأثیر مثبت بگذارد.

به گزارش ایسنا به نقل از هندوستان تایمز، افراد باید برای شروع یک صبح بهتر، شب قبل آن را با لذت بردن از خواب راحت و خودداری از وقت گذراندن اضافی با تلفن همراه و... گذرانده باشند. داشتن فعالیت بدنی در طول روز حتی برای مدت زمان کوتاهی می‌تواند مزایای بلند مدتی را به همراه داشته باشد./ایسنا

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار