دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۸۳۶۸
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۸
صید ضمنی و دورریز آبزیان توسط صیادان کشور با استفاده از روش‌ها و ابزار‌های معرفی شده از سوی سازمان فائو و اتخاذ تدابیر مدیریت صیدی شیلات، ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش داشته است.

به گزارش آوای خزر، مدیرکل دفتر صید و صیادی سازمان شیلات ایران با بیان این مطلب گفت: یکی از برنامه‌های این سازمان کاهش صید ضمنی آبزیان است، زیرا صید ضمنی یا غیرهدف، به طور عمده متشکل از گونه‌های ریز با ارزش افزوده پایین است که بخشی از آن نیز دور ریز می‌شود.

مختار آخوندی افزود: بخشی از صید‌های ضمنی یا غیرهدف نیز برای تهیه پودر ماهی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی با تاکید بر کاهش صید ضمنی از طریق آموزش روش‌ها و استفاده از ابزار‌های مناسب هنگام صیدد گفت: در حال حاضر صید ضمنی در بهره‌برداری از ذخیره ماهیان تجاری و صنعتی کم بوده و در صید ترال سنتی میگو که توسط لنج‌ها و قایق‌ها انجام می‌شود، به دلیل ماهیت شیوه صید تا حدودی زیاد است.

آخوندی با بیان این که حدود ۸۰ درصد صید ترال سنتی میگو، صید ضمنی یعنی صید گونه‌های ریز و دارای ارزش پایین اقتصادی است، گفت: در این حوزه با کمک سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) مطالعاتی انجام داده‌ایم تا با ابزار‌های مناسب، صید ضمنی کاهش یابد.

مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران در عین حال به اعمال مدیریت زمان صید برای کاهش صید ضمنی و غیر هدف اشاره کرد و اذعان داشت: برای کاهش صید ضمنی و صید پایدار میگو، فصل صید را محدود کرده‌ایم و بر اساس گشت‌های ارزیابی ذخائر که توسط پژوهشکده میگوی کشور سالانه انجام می‌شود زمان شروع و پایان فصل صید و همچنین حداکثر میزان مجاز برداشت از ذخائر میگو برآورد و اعلام می‌شود به طوری که در بوشهر فقط ۳۵ تا ۴۵ روز فصل مجاز صید میگو اعلام شده و این در حالی است که کشور کویت ۶ ماه از سال صید میگو را با روش سنتی انجام می‌دهد.

وی افزود: صید میگو در بوشهر و خوزستان از یک ماه پیش شروع شده است و بعد از آن فصل صید میگو در مهر به مدت تقریبی ۴۵ روز در هرمزگان انجام می‌شود.

آخوندی صید سالانه میگوی دریایی را ۸ تا ۱۲ هزار تن عنوان کرد.
وی اضافه کرد: از ۴۵۰۰ فروند شناوری که در استان هرمزگان داریم فقط ۱۷۰ تا ۱۸۰ فروند از لنج‌های صیادی مجازند که میگو صید کنند./صداوسیما

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار