دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۹۴۰۱
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۴
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت، واشنگتن خواستار بازگشت فوری ایران به مذاکرات احیای برجام است اما از اجرای تحریم‌ها توسط کره جنوبی قدردانی کرد.

به گزارش  آوای خزر، «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا درباره مذاکرات وین برای احیای برجام اظهارنظر کرد.

پرایس در نشستی خبری در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره رایزنی «رابرت مالی» نماینده امور ایران در دولت آمریکا با سئول جهت تسهیل احیای برجام گفت: «این اولین گفت‌وگو درنوع خود نیست و آقای مالی به طور مداوم با همتایان خود در گروه P۵+۱ و دیگر نقاط جهان از جمله حوزه هند-آرام در این‌باره رایزنی می‌کند».

این مقام آمریکایی افزود: «ما و جمهوری کره (کره جنوبی) درخصوص تسهیل بازگشت مشترک به تعهدات برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) هم‌نظر هستیم. درخصوص مسئله‌ای که اشاره کردید، ما از اجرای قاطع تحریم‌های فعلی توسط جمهوری کره قدردانی می‌کنیم. این تحریم‌ها تا زمان بازگشت به تعهدات پابرجا خواهند ماند».

او در پاسخ به سوالی درباره زمان از سر گیری مذاکرات احیای برجام در آینده نزدیک گفت: «طی هفته‌های گذشته اظهارات مشابهی را از مقامات ایرانی در سطوح مختلف شنیده‌ایم. از این مقامات شنیده‌ایم که انتظار دارند مذاکرات به زودی آغاز شود. درخصوص تعریف آن‌ها از "زود" امیدوار هستیم با تعریف ما مطابقت داشته باشد».

پرایس افزود: «مدت‌ها است که گفته‌ایم خواستار این هستیم که مذاکرات در شهر وین در اسرع وقت شروع شود. مهم است که طرف‌های توافق به مذاکره برگردند تا بعد از ۶ دور مذاکره کار را از جایی که رها شد ادامه دهیم و می‌توانیم دور هفتم را بر مبنای آنچه در دورهای قبلی حاصل شد ادامه دهیم».

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد: « همچنان باور داریم مسیر دیپلماتیک باز است. همچنان باور داریم که رویکرد دیپلماتیک بهترین روش برای این است که به شکل قابل تأیید، بار دیگر مطمئن شویم که با استفاده از محدودیت‌های دائم و قابل راستی‌آزمایی برجام، ایران نمی‌تواند به سلاح هسته‌ای دست یابد».

پرایس در ادامه گفت: «همچنین معتقدیم که بازگشت فوری به مذاکرات وین به این دلیل ضروری است که این روند نمی‌تواند برای همیشه ادامه داشته باشد و روندی نیست که بتواند برای مدت زمانی طولانی ادامه داشته باشد. باید سریع عمل کنیم».

او در پاسخ به سوال خبرنگاری با نادیده گرفتن انفعال واشنگتن برای کمک به ازسرگیری مذاکرات وین گفت: «این مسئله کاملاً به ایرانی‌ها بستگی دارد. ما به‌طور روشن اعلام کرده‌ایم که آماده، مشتاق و قادر به بازگشت به وین هستیم».

به گزارش فارس، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران روز گذشته درباره بازگشت به مذاکرات وین نیز اظهار داشت: «با [سرگئی] لاوروف در این زمینه مشورت داشتیم و تأکید کردم بعد از پایان جمع بندی‌ها ما به زودی گفت‌وگوهای وین را از سر خواهیم گرفت. مایلم در این جا تأکید کنم که دولت آقای رئیسی دولت عملگرا و نتیجه گراست».

رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: «جمهوری اسلامی ایران اهل گفت‌وگو و مذاکره است، ولی مذاکره‌ای که منتج به نتیجه شود و تامین کننده منافع و حقوق ملت ایران باشد و همه طرف‌ها را وادار کند به تعهداتشان برگردند».

بنا بر گزارش وبگاه وزارت خارجه آمریکا، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه در پاسخ به سؤالی درباره محتوای گفت‌وگوی تلفنی با لاوروف گفت: «در خصوص تماس تلفنی با وزیر خارجه (روسیه، سرگئی) لاوروف، بله، ما بر برجام تمرکز کردیم و فکر می‌کنم که ایالات متحده و روسیه علاقمند به مشاهده بازگشت متقابل (ایران و آمریکا) به تعهدات برجامی هستند. روسیه یک عضو مهم در این تلاش است و ما درباره اوضاع فعلی (برجام) گفت‌وگو کردیم»./فارس

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار