رئیس کل دادگستری مازندران اعلام کرد
افزایش آمار سقط جنین در مازندران/ برخورد قانونی با مراکز سقط جنین غیرقانونی
رئیس کل دادگستری استان مازندران با اشاره به افزایش آمار سقط جنین و رتبه پایین موالید در استان، گفت: برخورد قضایی با مراکز سقط جنین غیر قانونی صورت میگیرد.
به گزارش آوای خزر، حجت الاسلام والمسلمین صادق اکبری در چهارمین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با اشاره به گزارشهای رسیده مبنی بر افزایش آمار سقط جنین در استان، اظهار داشت: دادگستری مازندران با حضور مسوولان ذیربط به این موضوع ورود کرد تا با هماندیشی و همافزایی، کم و کاستیهای موجود چه در بخش قانونی و چه بخشهای دیگر شناسایی و راهگشایی شود.
او با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر تحکیم و تعالی نهاد خانواده و ابراز نگرانی از کاهش موالید تصریح کرد: همه ما باید نسبت به این موضوع مهم اهتمام لازم را داشته باشیم؛ شرایط اقتصادی، فرهنگی و اشتغال مناسب فراهم شود به نحوی که انگیزه برای فرزندآوری نیز تقویت شود.
رئیس کل دادگستری مازندران از مسوولان مربوطه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خطاب به نهادهای مربوطه در این زمینه تأکید کرد: اقدامات پیشگیرانه در خصوص سقط غیر قانونی و شناسایی مراکز غیر قانونی صورت بگیرد و با متخلفان برخورد قاطعانه انجام شود.
"مازندران از جهت رشد موالید رتبه نامناسبی دارد و گزارشهای رسیده حاکی از افزایش سقط درمانی و همچنین سقط غیرقانونی دارد"
او در بخش دیگری از سخنانش با اعلام اینکه حدود ۷۰ درصد جرائم به صورت مستقیم و غیر مستقیم ناشی از مواد مخدر است، افزود: ۶۰ نهاد و دستگاه در این زمینه مسوولیت دارند و باید دست به دست هم دهیم و برای این بلای خانمان سوز چارهای بیاندیشیم.
رئیس شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران درباره دیگر موضوع جلسه که مشکلات مسکن مهر بوده است، گفت: ضرورت دارد مسوو لان استانی با تدبیر و هماندیشی به مشکلات اقتصادی پیشآمده در مسکن مهر رسیدگی کنند.
اکبری بیان کرد: دستگاه قضائی استان طبق وظیفه ذاتی خود با جدیت برخورد با متخلفان در حوزه مسکن مهر را در دستور کار خود قرار داده است و با قاطعیت موضوع را دنبال میکند.
انتهای پیام/۱۰۰۱