دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۳۸۶
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۸
رئیس سازمان آموزش‌ و پرورش استثنایی: توسعه کیفی مراکز آموزشی، باید در کنار توسعه کمی باشد و توزیع متوازن مدارس استثنایی در استان‌ها باید بر اساس آمایش دقیق سرزمین صورت گیرد.

به گزارش آوای خزر؛ به نقل از روابط‌عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ حمید طریفی حسینی، گفت: استان‌ها اهتمام جدی بر برگزاری مراسم و افتتاحیه‌های باشکوه در این دهه با حضور مسئولان کشوری و استانی و با پوشش کامل رسانه‌ای داشته باشند تا شاهد برگزاری دهه فجری باشکوه در آموزش‌وپرورش استثنایی باشیم.

وی یکی از سیاست‌های جدی سازمان آموزش و پرورش استثنایی را توسعه کمی و کیفی فراگیرسازی دانست و گفت: هماهنگی بین بخشی بین ادارات آموزش و پرورش استثنایی و معاونت‌های آموزش ابتدایی، تربیت‌بدنی و سلامت و پرورشی و فرهنگی از جمله الزامات گسترش رویکرد فراگیر سازی است.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی افزود: حضور نمایندگانی از آموزش‌وپرورش استثنایی در کارگروه‌های مختلف حوزه ستادی و استانی به‌ویژه کمیته مستندسازی و رصد دقیق سیاست‌ها و فعالیت‌های وزارت آموزش‌وپرورش منجر به گسترش و کیفیت‌بخشی رویکرد فراگیر سازی خواهد شد.

وی خواستار پیگیری وضعیت نیروی انسانی در استان‌ها شد و گفت: بر اساس مصوبه شورای سازمان، سالانه ده درصد از ورودی‌های آموزش‌وپرورش باید به آموزش‌وپرورش استثنایی اختصاص یابد و رؤسای ادارات باید بر پیگیری و رصد دقیق سهمیه‌های استانی اهتمام جدی داشته باشند.

طریفی حسینی یکی از سیاست‌های جدی وزارت آموزش‌وپرورش را توسعه مشارکت‌ها در همه ابعاد، دانست و گفت: خیرین، دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌ها ظرفیت بی‌بدیلی هستند که می‌توان از این ظرفیت در مدرسه‌سازی و مدرسه یاری به نحو احسن استفاده کرد و استفاده درست از ظرفیت شورا‌های آموزش‌وپرورش منجر به گسترش مشارکت دستگاه‌ها در نظام تعلیم وتربیت خواهد شد.

وی در ادامه گفت: با رویکرد کیفیت‌بخشی به فعالیت‌ها در آموزش‌وپرورش استثنایی، تنقیح سیاست‌ها و مقررات حوزه آموزش‌وپرورش استثنایی از سطح ستاد تا مدارس در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها