دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۳۴۲۶
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۱
آمریکا طرحی را برای تامین گاز طبیعی برای اروپا از سراسر جهان در صورت قطع گاز روسیه را نهایی کرده است تا با قدرتمندترین سلاح اقتصادی ولادیمیر پوتین مقابله کند.

به گزارش آوای خزر، به نقل از گاردین در حالی که نگرانی درباره حمله احتمالی روسیه به اوکراین در غرب بالا گرفته است، مقامات آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کردند با تولیدکنندگان جهانی گاز مذاکره کرده‌اند و اکنون اطمینان دارند که اروپا در صورت قطع ناگهانی گاز روسیه در میانه زمستان دچار کمبود انرژی نخواهد شد.

مقامات آمریکایی می‌گویند روسیه از قبل جریان گاز طبیعی از طریق خط لوله‌ای که از اوکراین می‌گذرد را از ۱۰۰ میلیون متر مکعب درد روز به ۵۰ میلیون متر مکعب کاهش داده است.

واشنگتن تخمین می‌زند که تقریبا همه گاز این خط لوله در صورت قطع شدن آن به علت بروز جنگ قابل جایگزینی است.

گزارش‌های زیادی از مذاکرات آمریکا با قطر برای تامین گاز اروپا منتشر شده است، اما دولت آمریکا می‌گوید با طرف‌های بسیاری در جهان در این باره مذاکره کرده است.

آمریکا همچنین گفته است آماده محدودیت صادرات نرم‌افزارهای و سخت‌افزارهای پیشرفته از آمریکا و متحدانش به روسیه می‌شود که می‌تواند بر بخش‌های هوافضا، دفاعی، لیزر و فناوری‌های حس دریایی، هوش مصنوعی و کامپیوترهای کوانتومی در این کشور تاثیر بگذارد.

در همین حال ارسال تسلیحات به اوکراین شدت گرفته است. مقامات آمریکایی تایید کرده‌اند که صدها موشک ضد تانک «جاولین» را به کی‌یف پایتخت اوکراین ارسال شده است.  محموله مشابهی از این موشک‌ها نیز به کشور استونی در منطقه بالتیک از اعضای فعلی پیمان ناتو فرستاده شده است.

دولت استونی نیز قصد دارد توپ‌های هویتزر به اوکراین بفرستد، اما در انتظار تایید آلمان است که صادرکننده آن است. لتونی و لیتوانی،دو کشور دیگر منطقه بالتیک و عضو پیمان ناتو نیز موشک‌های ضد هواپیمای استینگر به اوکراین می‌فرستند. انگلیس  ۲۰۰۰ موشک ضد تانک و نفربرهای زرهی «ساکسون» و ترکیه نیز پهپادهای «بیرقدار» را به اوکراین فرستاده است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها