دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۴۸۵۷
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۸
رئیس اداره ورزش نکا تاکیدکرد
توجه به ورزش‌های همگانی یک ضرورت مهم در پساکرونا
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان نکا با اشاره به اثرات بیماری کووید ۱۹ بر سلامت روحی – روانی و جسمی جامعه، توجه به گسترش ورزش‌های همگانی در پساکرونا را یک ضرورت مهم دانست که نیازمند حضور آگاهانه تمامی دستگاه‌های اجرایی برای ایجاد نشاط در جامعه هدف است.
به گزارش آوای خزر از نکا، ماشاءالله طرزه‌ئی‌نژاد امروز ۱۷ اسفندماه در نخستین نشست خبری خود پس از انتصابش، به تبعات همه‌گیری کووید ۱۹ بر حوزه ورزش اشاره کرد که باشگاه‌ها را با مشکلات مالی و ورزشکاران را با مشکلات جسمی مواجه کرده است.

او از همه اعضا و روئسای هیات‌های ورزشی که با همه سختی‌ها و کمبود‌ها در این مدت از وقت و هزینه خود برای پررنگ‌شدن فضای ورزش شهرستان نکا تلاش کردند قدردانی کرد.

دبیر شورای ورزش نکا با بیان اینکه بزرگترین حادثه پس از کرونا افسردگی‌های اجتماعی است که بر پیکر جوامع سنگینی می‌کند و سلامت روحی و جسمی افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد، حوزه عملکردی ورزش را به طور ویژه در بخش ورزش‌های همگانی مورد تأکید قرار می‌دهد که تمامی هیات‌ها و دستگاه‌ها باید جامعه هدف خود را به سمت ورزش و فعالیت بدنی هدایت کنند.

این مسوول از دستگاه‌های دولتی که می‌توانند کمک حال شهروندان باشند خواست تا به معنای واقعی پای کار بیایند و این را هم به گفته‌هایش افزود که اگر مدیر یک اداره خموش و خمود باشد، اصلاً خوب نیست.

طرزه‌ئی‌نژاد از برگزاری نشست‌هایی با مهندس خلیلی شهردار نکا با هدف گسترش ورزش‌های همگانی و البته حمایت از ورزش‌های قهرمانی خبر داد، و اظهار امیدواری کرد که این اتفاق مهم با کمک مجموعه مدیریت شهری حاصل شود.

او همچنین از رسانه‌ها خواست تا به‌عنوان صاحبخانه‌های اصلی ورزش، در تمامی مجموعه‌ها و رویداد‌های مهم ورزشی شرکت داشته باشند و راویتگر نشاط و تلاش ورزشکاران و هیات‌های ورزشی باشند.

رئیس اداره ورزش و جوانان نکا با اشاره به استخدام ۵ نیروی رسمی، ۳ نیروی هیأتی و خارج از سیستم رسمی در این اداره، با جمعیت هدف ۱۱۹ هزار نفری شهرستان، این تعداد نیرو را برای ارائه خدمات، بسیار اندک، و فعالیت آن‌ها را بسیار فشرده و بیشتر از توان، عنوان کرد.

این مسوول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود ۱۲ مجموعه ورزشی دولتی در این شهرستان، از فعال بودن ۹ مجموعه گفت و توضیح داد که سه مجموعه دیگر شامل استخر، سالن غیر توپی روستای "چَلمردی" و سالن کشتی "کمیشان" هستند که از چرخه فعالیت خارج شدند و البته اینکه استخر در اواخر سال ۱۳۹۷ با وقوع توفان، عملاً از کار افتاده است.

طرزه‌ئی‌نژاد از وجود چهار پروژه نیمه‌تمام ورزشی در این شهرستان گفت و اشاره‌ای هم به اعتبارات ناچیز و قطره‌چکانی در حوزه ورزش داشت که البته در شرق استان بیشتر از سایر نقاط است.

او تأکید اصلی خود در اتمام طرح‌های نیمه‌کاره را بر مجموعه ورزشی روستای "خورشید" متمرکز کرد و اعلام داشت که این طرح باید تاکنون به بهره‌برداری می‌رسید، اما مشمول زمان شد و همین امر سبب تخریب و سرقت در بخش‌هایی از این مجموعه ورزشی  شده است.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان نکا خواستار اختصاص اعتبارات مناسب به پروژه‌های نیمه‌تمام شد و این را هم گفت که چرخه ورود به اماکن ورزشی باید طوری باشد که هیأت‌های ورزشی، به صورت مستقیم و با برنامه در این امر مهم مشارکت داشته باشند.

دبیر شورای ورزش نکا که یک‌ماه از انتصابش می‌گذرد، مصمم است تا هیأت اندیشه‌ورز را تشکیل بدهد و از ظرفیت همه دستگاه‌ها و افراد حقیقی و حقوقی در رفع مشکلات و ایجاد اتفاقات مثبت و جریان‌ساز برای جوانان، استفاده کند.

او یکی دیگر از برنامه‌های خود را احیای ورزش‌های بومی – محلی عنوان کرد و معتقد است که بسیاری از قهرمانان و استعداد‌های ورزشی از دل روستا‌ها برخاسته‌اند، لذا برگزاری همین ورزش‌های بومی – محلی، یک فرصت مناسب برای شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی است.

طرزه‌ئی‌نژاد همچنین اشاره‌ای به طرح ورزشی روستای "تازه‌آباد" داشت که در مرحله ابتدایی مانده است، و امیدوار است که با پیگیری و اختصاص اعتبارات، این طرح تکمیل و تقدیم مردم بشود.

او از اهمیت فعالیت روئسای هیات‌های ورزشی در تحقق همگانی کردن ورزش گفت و تاکید دارد که آن‌ها باید هفته‌ای یک‌بار به اداره بیایند و گزارش کار بدهند و افرادی که نمی‌توانند پاسخگو و پیگیر مسوولیت‌ها باشند، نباید در هیات‌ها بمانند.

رئیس اداره ورزش و جوانان نکا در بخش پاسخگویی به سوالات خبرنگاران، به سوال خبرنگار ما درباره تعداد ورزشکاران ساماندهی و بیمه‌شده شهرستان نکا و اینکه بیشترین مدال‌آوران در چه رشته‌هایی هستند، پاسخ داد.

طرزه‌ئی‌نژاد با بیان اینکه گرچه با شیوع کرونا، افول قابل ملاحظه‌ای را در ورزش داشتیم، اما تک‌پدیده‌هایی را نیز در رشته‌های والیبال، هندبال، تکواندو و فوتسال داشتیم.

او با اشاره به اینکه در والیبال حرف‌هایی برای گفتن داریم و در حال اثبات این موضوع هستیم که موفقیت بازیکنان والیبالیست ما اتفاقی نیست، از ادامه مسیر موفقیت و تلاش در والیبال شهرستان با کوشش ورزشکاران و مربیان گفت.

دبیر شورای ورزش نکا با اعلام اینکه ۶ هزار بیمه‌شده ورزشی در این شهرستان داریم، افزایش ورزشکاران را باتوجه به اینکه نیاز به ایجاد نشاط و شادابی بیشتر در پساکرونا احساس می‌شود – یک موضوع قابل پیش‌بینی دانست و در همین زمینه نیز نشست‌های مشترک با دستگاه‌های اجرایی را یک ضرورت برشمرد.

طرزه‌ئی‌نژاد در پایان سخنان خود ضمن آنکه اصحاب رسانه را حامی و پشتیبان معنوی، ارزشمند و بسیار تأثیرگذار در حوزه ورزش توصیف کرد، آشتی صنعت با ورزش را نیز بااهمیت دانست و یادآور شد که شهرستان نکا پتانسیل ورزش قهرمانی را دارد و برای تحقق آن نیازمند حمایت‌های مالی صنایع است.

انتهای پیام/۱۰۰۱/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار