دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۶۶۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۹
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران:
بیمارستان ماهفروجک ساری با اعتبارات اندک تا ۲۰ سال دیگر هم تکمیل نمی‌شود
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به کندی طرح بیمارستان ماهفروجک ساری که ۱۰ سال از آغاز عملیات اجرایی آن می‌گذرد، معتقد است که با اعتبارات اندک فعلی، این بیمارستان تا ۲۰ سال آینده هم تکمیل نمی‌شود.
به گزارش آوای خزر از ساری، دکتر فرهاد غلامی صبح امروز در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت، با گرامیداشت خاطره شهدای سلامت، از حضور خبرنگاران به عنوان سفیران آگاهی جامعه قدردانی و اظهار کرد که باتوجه به این نقش، تعاملات باید با نگاه متقابل و کارشناسی و در جهت اصلاح و بهبود فرآیند فعالیت‌های حوزه سلامت باشد.

او با اشاره به تعداد پرسنل، هیات علمی، خانه بهداشت، دانشجویان، و امکانات درمانی این دانشگاه، به چند برنامه شاخص اشاره کرد که یکی از آن‌ها طرح ۱۱۰۰ (یک‌هزار و صد) تختخوابی بیمارستان ماهفروجک ساری است، بیمارستانی که در سه فاز طراحی شده است و به گفته آقای غلامی باید همه فاز‌ها در یک زمان به اتمام برسند؛ بدین جهت که هر فاز امکانات جداگانه‌ای دارد و مجموع این امکانات، یک بیمارستان کامل و درجه یک را شکل می‌دهند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران که در نخستین نشست خود با رسانه‌ها سخن می‌گفت؛ با اعلام اینکه بیمارستان ماهفروجک در وسعت ۱۶ هکتار در حال ساخت است، هزینه طرح را ۴ هزار میلیارد تومان اعلام و اظهار کرد که با این بودجه‌های قطره‌چکانی و اندک نمی‌توان تا ۲۰ سال آینده به افتتاح آن امیدوار بود.

غلامی از این طرح به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی مازندران یاد کرد که هتل، امکانات توریسم سلامت و تجهیزات کامل پزشکی را در دل خود دارد.

او ادامه داد: با اتمام این طرح؛ پیوند کبد، کلیه و قرنیه نیز در این بیمارستان انجام می‌شود و در یک جمله؛ هیچ فعالیت پزشکی در کشور نیست که در طرح بیمارستان ماهفروجک ساری نباشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه عملیات اجرایی بیمارستان ماهفروجک از سال ۱۳۹۰ آغاز شده و در این مدت باتوجه به اعتبارات اندک، تنها در فاز یک به ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده‌است، عنوان کرد که با اختصاص اعتبارات در زمان مقرر و اتمام آن، یک پروژه شاخص و ماندگار که دارای آثار و برکات فراوانی است، به مردم مازندران هدیه می‌شود.

دکتر غلامی، دیگر پروژه شاخص استان را تقسیم حوزه سلامت مازندران به سه منطقه مدیریتی اعلام کرد که در مرحله کارشناسی و تصویب قرار دارد.

او هدف از طرح منطقه‌ای شدن مدیریت در حوزه بهداشت و درمان استان را تفویض اختیارات به مناطق سه‌گانه با هدف خدمات‌رسانی به‌موقع، جلوگیری از مراجعه مردمی به مرکز استان برای حل مشکلات بهداشتی درمانی و رسیدگی سریعتر به مطالبات جامعه هدف در مناطق مختلف و ارائه عادلانه خدمات نظام سلامت عنوان و اعلام کرد که منطقه یک به مدیریت رامسر، منطقه دو به مدیریت آمل و منطقه سه به مدیریت ساری خواهد بود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: تمامی اختیارات حوزه سلامت غیر از امور مالی و منابع انسانی به مدیران منطقه‌ای واگذار می‌شود و دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت‌های آن‌ها را نظارت و کنترل می‌کند.

این مسوول در پایان با حضور معاونان خود در حوزه بهداشتی، غذا و دارو، درمان و آموزشی به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

انتهای پیام/۱۰۰۱/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار