دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۷۰۳۰
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۸
نگاهی به سفر یکروزه استاندار مازندران به دیار دکل‌بندان/۷
مصوبات سفر استاندار مازندران به شهرستان گلوگاه
نخستین سفر استاندار مازندران با ترکیب خاصی که تداعی‌کننده سفر رئیس جمهور به این استان بود، در شهرستان گلوگاه اتفاق افتاد. این سفر ۳۹ مصوبه داشت که براساس یکی از بندهای آن، تحقق مصوبات مبنای ارزیابی سالانه مدیران کل استانی خواهد بود.
آوای خزر- آزاده بابانژاد: روز جمعه ۶ خردادماه جاری، سفر متفاوت استاندار مازندران و هیات همراه ایشان به یکی از شهرستان‌ها صورت گرفت؛ این‌بار شهرستان محروم گلوگاه که به تعبیر استاندار مازندران "بال شرقی استان" است؛ سفری که با حضور یک هیات ۵۰ نفره شامل معاونان استاندار، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران عامل شرکت‌های زیرساختی، مدیران سازمان‌ها و نهادی استان مازندران انجام شد.

هر یک از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی به عنوان نماینده استاندار به چند روستا سفر داشتند و از منطقه شهری تا نقطه صفر مرزی با استان‌های گلستان و سمنان، به احصا مشکلات مردم پرداختند.

استاندار مازندران نیز طبق برنامه توقفی در روستای تیله‌نو جهت بازدید از پل ارتباطی این روستا با ۱۵ روستای دیگر در بخش مرکزی گلوگاه داشت و پس از آن به زیارت شهدا در گلزار شهدای این روستا رفت.

ایشان علاوه بر حضور در گلزار شهدای گلوگاه، نشست صمیمی و هم‌اندیشی با نمایندگان اقشار این شهرستان، دیدار با امام جمعه و همچنین خانواده شهید کلبادی‌نژاد، در نماز جمعه شرکت کرد، پس از آن راهی بخش کوهستانی شد و با اهالی روستای محروم "مصیب‌محله" به گفتگو نشست، و بازدید میدانی حدود دو ساعته را از این روستا به ویژه ساختمان‌هایی که رو به آوار شدن هستند داشت.

سید محمود حسینی‌پور، البته براساس گزارشات مردمی، از ساخت و ساز‌هایی که خوش‌نشین‌ها در اراضی ملی این روستا انجام دادند، بازدید داشت و بخشدار مرکزی گلوگاه را نسبت به این ساخت و ساز‌ها مورد عتاب و خطاب قرار داد.

ایشان و هیات همراه پس از نماز مغرب و عشاء در جلسه شورای اداری شهرستان شرکت کردند. در این نشست، مدیران دستگاه‌ها و معاونان استاندار گزارش کار ارائه و مصوبات را اعلام کردند. در این نشست، حکم آقای محمدصالح صیدانلو جوان نخبه گلوگاهی به عنوان نماینده استاندار در ساماندهی امور نخبگان و ارائه راهکار برای آن‌ها و سایر موضوعات محوله، از سوی استاندار به این جوان تقدیم شد.

مصوبات سفر استاندار مازندران به شهرستان گلوگاه شامل ۳۹ بند و به شرح زیر است:

۱- مقرر شد ظرف مدت یکماه، مشکل تعاونی دکل بندان شهرستان گلوگاه با حدود ۳۲۰۰ عضو، با تشکیل کارگروهی با مسوولیت معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرکل بهزیستی استان، مدیرکل تامین اجتماعی استان و نمایند گان دکل‌بندان تا رسیدن به نتیجه مطلوب در سطح ملی و استانی پیگیری شود.

دستگاه‌های مربوطه عبارتند از: معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تامین اجتماعی و بهزیستی استان مازندران.

۲- مقرر شد یکی از کارکنان اداره کل تامین اجتماعی جهت رسیدگی و پیگیری‌های ویژه امور دکل‌بندان در گلوگاه مستقر شود؛ و ظرف یک هفته گزارش فعالیت‌های انجام‌شده را اعلام کند.

۳- مقرر شد که اداره‌کل مازندران بهزیستی نسبت به تامین بخشی از هزینه‌های خانواده دکل‌بندانی که نیازمند تامین جهیزیه برای ازدواج فرزندانشان هستند، اقدام کند و این مهم باید مستمر باشد.

۴- مقرر شد که جمعیت هلال احمر مازندران ظرف مدت یکماه، با همکاری سایر دستگاه‌ها نسبت به آموزش رایگان دکل‌بندان در خصوص اصول ایمنی کار اقدام کند.

۵- مقرر شد که ظرف دو ماه آینده، اگر دکل‌بندان نسبت به تاسیس شرکت پیمانکاری جهت اخذ کد پیمانکاری اقدام کنند و ادارات برق و مخابرات نیز براساس قوانین و مقرر ات نسبت به واگذاری امور به این شرکت اقدام کند.

این وظیفه بر عهده معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، شرکت توزیع نیروی برق و شرکت برق منطقه‌ای مازندران گذاشته شده است.

۶- مقرر شد که اداره کل راه آهن ظرف مدت ۳ ماه آینده، نسبت به استانداردسازی جاده دسترسی به کشتارگاه ساوانا اقدام کند.

۷- مقرر شد که اداره‌کل راه‌آهن تا پایان سال ۱۴۰۱، نسبت به ایجاد بارانداز راه‌آهن در ناحیه صنعتی گلوگاه اقدام کند.

۸- مقرر شد که تسهیلات مورد نیاز واحد‌های تولیدی از محل منابع بند الف و ب تبصره ۱۸  و ۱۶ سیتا و بهین‌یاب روستایی جذب شود؛ و این مهم بر عهده معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران قرار داده شده است.

۹- مقرر شد تا اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تا پایان سال ۱۴۰۱، نسبت به ایجاد دوربرگردان ناحیه صنعتی گلوگاه جهت ایمن‌سازی عبور و مرور اقدام کند.

۱۰ - مقرر شد که انتزاع مدیریت منابع طبیعی از استان گلستان به استان مازندران با مدیریت مدیرکل منابع طبیعی استان مازندران – ساری طی مدت ۲ هفته حل شود.

۱۱- مقرر شد تا انتزاع مدیریت و اسناد ثبتی ۱۱ بخشی از شهرستان گلوگاه از استان گلستان (منطقه هشت تیکه)، و تعیین تکلیف خطوط مرزی تقسیمات کشوری دو استان طی مدت ۲ هفته حل شود. این کار برعهده اداره کل ثبت اسناد و املاک استان و معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران قرار داده شد.

۱۲- مقرر شد که مشکلات منابع طبیعی با اراضی محدود و بافت روستا‌های بالادست مانند روستای مصیب‌محله که مشمول طرح هادی نخواهند شد؛ طی ۲ هفته در جلسات مشترک فیمابین اداره کل منابع طبیعی استان مازندران، اداره کل منابع طبیعی استان مازندران – ساری، با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان و با همکاری دهیاران روستا‌های فوق حل شود.

ادارت مربوطه شامل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و اداره‌کل منابع طبیعی مازندران – ساری و فرمانداری گلوگاه هستند.

۱۳- مقرر شد؛ ظرف مدت ۲ هفته، طرح تکمیل بیمارستان ۶۴ تختخوابی ثامن‌الائمه گلوگاه که فاقد ردیف اعتبارات ملی بوده (و تاکنون نیز از محل اعتبارات طرح تحول سلامت و کمک خیرین تا مرحله اسکلت بتونی تامین اعتبار شده)، و از پیشرفت فیزیکی حدود ۳۵ درصد برخوردار بوده است، باید از طریق اعتبارات منابع داخلی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان و اعتبارات وزارتی تکمیل و به بهره‌برداری برسد. مکاتبه‌ای از طریق دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان با امضای استاندار به وزارت بهداشت انجام شود.

۱۴- مقرر شد تا ظرف ۱۰ روز، ایجاد زیرساخت پوشش تلفن همراه در مسیر جاده جنگلی گلوگاه – نیالا و تقویت بستر اینترنت در روستا‌های کوهستانی و بالادست از طریق اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان انجام شود و تا ۱۰ روز دیگر روستا‌های کلکت، دهی و لت‌کومه و بارکلا از اینترنت پرسرعت بهره‌مند شوند.

۱۵- مقرر شد تا اصلاح شبکه آب شرب شهری گلوگاه به دلیل فرسوده بودن شبکه و نشت آب، از طریق آب و فاضلاب استان و با جذب اعتبارات ملی و حمایت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تا پایان سال ۱۴۰۱ انجام شود. همکاری در این طرح برعهده شرکت آب و فاضلاب و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان است.

۱۶- مقرر شد که تا پایان سال ۱۴۰۱، تخصیص مناسب لایروبی آب بندان‌ها به منظور افزایش بهره‌وری در حوزه مدیریت آب کشاورزی، افزایش تولید محصولات کشاورزی و بتونی کردن سردهنه‌های زراعی اراضی کشاورزی روستا‌های بالادست توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، شرکت سهامی آب منطقه‌ای و جهاد کشاورزی استان صورت بگیرد.

شرکت سهامی آب منطقه‌ای و جهاد کشاورزی استان مازندران، متعهد به انجام این طرح شده‌اند.

۱۷- مقرر شد که بهسازی و آسفالت جاده دسترسی به سایت زباله‌سوز تیرتاش توسط اداره‌کل راه و شهرسازی و اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تا پایان سال ۱۴۰۱، انجام شود.

۱۸- مقرر شد که لایروبی رودخانه در محدوده روستا‌های آغوزدره – بارکلا و ساماندهی و احداث دیوار حفاظتی حریم رودخانه‌ها از طریق ظرفیت قانونی جزء ۱ بند ز تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ (تهاتر) تا پایان سالجاری، توسط شرکت سهامی آب منطق‌های استان انجام شود.

۱۹- مقرر شد که ساماندهی گلزار شهدای سفیدچاه (سرپوشیده شدن مزار و تعویض سنگ بستر) از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تا پایان ۱۴۰۱، انجام شود.

۲۰- مقرر شد که تکمیل پروژه مهم و ملی کریدور شمال – جنوب (گلوگاه – دامغان) با اعتبارات ملی از طریق اداره کل راه و شهرسازی استان انجام شود.

۲۱- مقرر شد که ایجاد و تکمیل تصفیه خانه شبکه فاضلاب شهری گلوگاه با اعتبارات ملی از طریق آب و فاضلاب استان انجام شود.

۲۲- مقرر شد که تکمیل سالن ورزشی ۳۰۰۰ نفری شرق استان مازندران در روستای خورشیدکلا از طریق مشارکت عمومی - خصوصی و یا با اعتبارات شرکت زیرساخت (اعتبارات ملی) از طریق اداره‌کل ورزش و جوانان و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان انجام شود.

۲۳- مقرر شد که اجرای کانال هدایت آب کشاورزی برای اراضی کشاورزی و تامین آب شرب از سد گلورد برای شهرستان گلوگاه در افق طرح سد و شبگه گلورد از طریق شرکت سهامی آب منطقه‌ای استان پیش‌بینی شود.

۲۴- مقرر شد که تا پایان سال ۱۴۰۱، استقرار ادارات دولتی از طریق سایت اداری شهرستان گلوگاه توسط فرمانداری این شهرستان و اداره‌کل راه و شهرسازی استان با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان انجام شود. این کار بر عهده تمامی دستگاه‌های مربوطه در استان و فرمانداری گلوگاه است.

۲۵- مقرر شد که تمام دستگاه‌های اجرایی استان طی مدت یک ماه نسبت به انتصاب مدیر شهرستانی خود و استقرار ادارات متناظر اقدام کنند. دستگاه‌های اجرایی مربوطه استان، فرمانداری گلوگاه و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی نسبت به تحقق این اقدام موظف شدند.

۲۶- مقرر شد که با هدف رفع محرومیت روستای "مصیب محله"،  بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان نسبت به ارایه تسهیلات بازسازی و مقاوم‌سازی منازل و همچنین تسهیلات بلاعوض، ظرف مدت ۳ ماه اقدام کند.

۲۷- مقرر شد که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مازندران ظرف مدت ۳ ماه نسبت به شن‌ریزی جاده روستای "مصیب محله" و فراهم کردن شرایطی برای تردد آسان به این روستا اقدام کند.

۲۸- مقرر شد که کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران نسبت به بازسازی منازل ساکنان روستای مصیب محله در سال ۱۴۰۱ اقدام کند.

۲۹- مقرر شد که سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران نسبت به ارایه تسهیلات لازم به متقاضیان خرید نهاده‌های دامی در قالب قوانین و مقررات ابلاغی اقدام کند.

۳۰- مقرر شد که اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران تا یکماه آینده، نسبت به نگارش طرح توسعه صنعت گردشگری در شهرستان گلوگاه با توجه به توسعه بومگردی اقدام کند.

۳۱- مقرر شد که اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ظرف مدت یکماه، نسبت به مکان‌یابی و راه‌اندازی بازارچه صنایع دستی در شهرستان اقدام کند.

۳۲- مقرر شد که مشاور افتصادی استاندار مازندران تا یکماه آینده، با سفر به گلوگاه و در نشست با شورای اسلامی شهر راهکار‌های اقتصاد پایدار شهری و خلق درآمد برای شهرداری گلوگاه را دنبال کند.

۳۳- معاونت عمرانی استاندار مازندران موظف شد در مدت یکماه آینده نسبت به برنامه‌ریزی برای اجرای المان شهری در گلوگاه به عنوان دروازه ورودی شرقی مازندران اقدام کند.

۳۴- مقرر شد که فرمانداری گلوگاه ظرف مدت یکماه با بهره‌گیری از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی استانی و شهرستانی نسبت به برنامه‌ریزی برای فعال‌سازی اقتصاد روستا با رویکرد توسعه کشاورزی، توسعه گردشگری و اقتصاد دریا اقدام کند.

۳۵- مقرر شد که اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ظرف مدت یکماه نسبت به بیمه‌کردن فعالان حوزه فرهنگ و رسانه است از طریق صندوق اعتباری هنر اقدام کند.

۳۶- مقرر شد که اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ظرف مدت سه ماه نسبت به زیرسازی و آسفالت یک کیلومتر از مسیر روستایی خارج از بافت روستای "مصیب‌محله" اقدام کند.

۳۷- مقرر شد که اداره‌کل امور روستایی و اداره‌کل دفتر فنی استانداری ظرف مدت یکماه در تعامل با سایر بخش‌ها و دستگاه‌ها نسبت به تدوبن یک طرح جامع نظارتی برای جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز در سطح استان به‌ویژه شهرستان گلوگاه اقدام کند.

۳۸- مقرر شد با توجه به اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، تا پایان سال ۱۴۰۱، نسبت به پیشران و محرک توسعه شهرستان گلوگاه توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اقدام شود.

۳۹- مقرر شد که اجرای مصوبات سفر استاندار مازندران به شهرستان گلوگاه توسط دستگاه‌های اجرایی مربوط در ارزیابی سالانه مدیران لحاظ شود.

به گزارش آوای خزر، مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان گلوگاه نیز که به ریاست حسن خیریانپور معاون اقتصادی استاندار و به دبیری مجید فانی سرپرست اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت مازندران برگزار شد، در خبر دیگری منتشر می‌شود.

انتهای پیام/۱۰۰۱/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار