دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۸۲۲۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۱
از تمام آزارهای سیستماتیک روانی که جریان‌های ایران‌ستیز و اپوزیسیون موسوم به برانداز خارج از کشور، در این چند سال بر جامعه ایران اعمال کردند، شاید این آخرین کمپین «خون‌شویی» از همه آثار روانی و اجتماعی مخرب‌تری داشته باشد.

آوای خزر/ در کمپین‌ قبلی «زندگی نرمال»، جریان‌ها و رسانه‌هایی که خود حامی سیاست «فشار حداکثری» و تحریم‌های «خردکننده» اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران بودند، می‌کوشیدند تا احساس «حسرت» را نیز ضمیمه جنگ اقتصادی‌شان کنند تا جامعه ایران علاوه بر فشارهای روحی ناشی از تورم و گرانی، غبطه رفاه، آسایش و امکانات «نداشته» خود را نیز بخورد و مدام در حالت رشک و حسرت و حسد بسر ببرد.
این کمپین هر چند با هدف افزایش رنج عمومی طراحی شده بود، اما شور زندگی و میل به لذت بردن از تفریحات کوچک - علیرغم شرایط دشوار اقتصادی - را از بین نمی‌برد. انسانی که «حسرت» زندگی دیگران را می‌خورد، هنوز چشمش به دنبال خوشی‌ها و لذت‌هاست.

حال کمپین «خون‌شویی» دقیقاً به دنبال خشکاندن ریشه همین «تمایل به خوشی» در عمیق‌ترین لایه‌های روانی و وجودان شهروندان ایرانی‌ست.

کمپین «خون‌شویی»، با تزریق احساس شدید گناه و القای این باور در ذهن ایرانیان که مشارکت یا لذت از هرگونه اتفاق هنری، فرهنگی، ورزشی و تفریحی در داخل ایران، مترادف با سفیدشویی خون هموطنان خود در وقایع تلخ تاریخ چهار دهه گذشته است، می‌کوشد تا کوچک‌ترین منافذ تنفسی و کوتاه‌ترین لحظات دل‌خوشی را نیز از شهروندان ایرانی بستاند و زندگی را برایشان به یک «رنج پیوسته» و بی‌امان تبدیل سازد.

هدف سیاسی مشخص این کمپین البته زمینه‌سازی برای تحریم‌ و انزوای ایران در تمام محافل فرهنگی، علمی، هنری ‌و ورزشی بین‌المللی است.

خطر این کمپین جدی‌ست، چرا که وجدان انسان بسیار تحریک‌پذیر و احساس مسئولیتش در قبال رنج همنوعانش بسی قوی‌تر ‌از استدلالات منطقی‌ست. برای طراحان این کمپین کار دشواری نیست که هر رنجی را به هر خوشی‌ گره بزنند، و آن خوشی را نامشروع و غیراخلاقی معرفی کنند.

اگر پیام مخرب این کمپین حتی فقط در بخشی از جامعه هم موثر باشد، دیری نخواهد گذشت تا سرزنش خود و دیگران در قبال هر لذتٍ کوچکٍ زندگی، جزیی از تنش‌ها و چالش‌های روزمره جامعه‌مان خواهد شد. در مقابل چنین پیام ویران‌گری، باید بر ترویج این پیام سازنده بکوشیم؛ که گسترش نشاط و شادی در جامعه، نه تنها مغایرتی با همدردی و نوعدوستی ندارد، که مرهمی است بر بسیاری از دردها و وسیله‌ای‌ست برای عبور از دشورای‌ها و تجدید قوایی‌ست برای مقابله با ظلم‌ها و بی‌عدالتی‌ها.

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار