دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۴۹۱۳۷
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۷
رزماری نیز منبع خوبی برای آهن است. همچنین، رزماری خواص دیگری را ارائه می‌کند که آن را به گزینه‌ای عالی برای مقابله با گاز بیش از حد و ناراحتی معده تبدیل می‌کند.

به گزارش آوای خزر، برخی دمنوش‌ها مانند رازیانه، نعناع و دارچین به دلیل محتوای اسید تانیک کمتر، عملکرد برای درمان کم خونی دارند.

کم خونی یا آنمی مشکلی است که افراد بسیاری در جهان با آن مواجه هستند. اگرچه کم خونی می‌تواند به دلایل مختلفی شکل بگیرد، شایع‌ترین دلیل آن سوء جذب ماده معدنی آهن است.

برای مقابله با کم خونی نیز روش‌های مختلفی را می‌توانید مد نظر قرار دهید و دمنوش‌ها یکی از گزینه‌های سالم و راحت در این زمینه هستند.

دمنوش‌ها فواید سلامت مختلفی را ارائه می‌کنند. آن‌ها می‌توانند به تسکین دردهای معده یا بهبود گوارش کمک کنند. همچنین، این نوشیدنی‌های مفید می‌توانند به بدن در جذب بهتر آهن کمک کنند.

در ادامه با برخی از بهترین دمنوش‌ها برای مقابله با کم خونی بیشتر آشنا می‌شویم.

برخی دمنوش‌ها به واسطه محتوای اسید تانیک کمتر عملکرد بهتری نسبت به انواع دیگر دارند. اسید تانیک می‌تواند از جذب درست آهن جلوگیری کند. کارشناسان مصرف این دمنوش‌ها حداقل یک ساعت پیش از وعده‌های غذایی را پیشنهاد کرده اند تا به جذب بهتر آهن از غذای مصرفی در بدن کمک شود. نوشیدن یک بار در روز نیز می‌تواند برای تحقق این هدف کفایت کند.

دمنوش رازیانه

دمنوش رازیانه یکی از بهترین گزینه‌هایی است که می‌توانید برای مقابله با کم خونی مد نظر قرار دهید. رازیانه با نام علمی Foeniculum vulgare شناخته می‌شود و می‌توانید ریشه سفید آن را به وعده‌های غذایی خود نیز اضافه کنید.

برای تهیه این دمنوش به یک لیتر آب و ۳۰ گرم از برگ‌های رازیانه نیاز دارید و به روشی مشابه با یک دمنوش عادی می‌توانید آن را آماده کنید.

همچنین، شما می‌توانید بخش سفید گیاه رازیانه را به غذاهای مختلف اضافه کرده و از یک وعده غذایی سرشار از آهن لذت ببرید.

دمنوش نعناع

نعناع یگ گیاه پر مصرف در آشپزی است که به واسطه خواص دارویی خود نیز شناخته شده است. این گیاه به تسریع گوارش کمک می‌کند و احساس سنگینی پس از خوردن وعده‌های غذایی سنگین را کاهش می‌دهد. همچنین، نعناع گزینه خوبی برای افراد مبتلا به کم خونی است.

نعناع منبع خوبی برای آهن است. بر همین اساس، مصرف آن حداقل یک ساعت پس از وعده غذایی ایده خوبی است. شما می‌توانید دمنوش نعناع را حداقل دو بار در روز مصرف کنید. برای این کار بهتر است از برگ‌های تازه نعناع برای تهیه یک دمنوش خانگی استفاده کنید.

دمنوش دارچین

یکی دیگر از دمنوش‌های خوب برای مقابله با کم خونی دمنوش دارچین است. با دنبال کردن روش زیر می‌توانید دمنوش دارچین را تهیه کنید:

شما به دو چوب دارچین و یک پیمانه آب برای آماده کردن دمنوش دارچین نیاز دارید.

آب را به جوش آورده و زمانی که به نقطه جوش رسید، چوب‌های دارچین را به آن اضافه کنید.

اجازه دهید آب برای چند دقیقه به جوشیدن ادامه داده و سپس حرارت را خاموش کنید.

این نوشیدنی را زمانی که سرد شد، مصرف کنید.

دمنوش رزماری

رزماری نیز منبع خوبی برای آهن است. همچنین، رزماری خواص دیگری را ارائه می‌کند که آن را به گزینه‌ای عالی برای مقابله با گاز بیش از حد و ناراحتی معده تبدیل می‌کند.

دمنوش رزماری نه تنها به بهبود شرایط دستگاه گوارش کمک می‌کند، بلکه سرشار از آهن است.

شما می‌توانید دمنوش رزماری را به روشی مشابه با یک دمنوش عادی تهیه کنید اما بهتر است از برگ‌های تازه این گیاه به جای خرید چای کیسه‌ای رزماری استفاده کنید.

منابع غذایی دیگر برای مقابله با کم خونی

افزون بر نوشیدنی‌هایی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، شما می‌توانید برخی مواد غذایی سرشار از آهن را نیز به رژیم غذایی خود اضافه کنید. از جمله منابع غذایی خوب برای این ماده معدنی مهم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- گوشت قرمز، ماکیان و ماهی

- غلات کامل و حبوبات

- ریشه‌ها و غده‌های گیاهی

انتهای پیام/1005
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها