دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۰۵۴۱
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۲
پیمان جبلی رییس سازمان صدا و سیما درباره حمله سایبری به این سازمان گفت: با اتفاقی که در بهمن سال گذشته رخ داد، عزم خوبی در داخل و خارج صدا و سیما ایجاد شد و جلوی بسیاری از حفره‌ها گرفته شد و اتفاق تلخ اخیر باعث می‌شود لکه گیری‌های باقیمانده را انجام دهیم و آسیب پذیری‌مان را به حداقل برسانیم.

به گزارش آوای خزر، رییس سازمان صدا و سیما درباره حمله سایبری به این سازمان گفت: با اتفاقی که در بهمن سال گذشته رخ داد، عزم خوبی در داخل و خارج صدا و سیما ایجاد شد و جلوی بسیاری از حفره‌ها گرفته شد و اتفاق تلخ اخیر باعث می‌شود لکه گیری‌های باقیمانده را انجام دهیم و آسیب پذیری‌مان را به حداقل برسانیم.

پیمان جبلی پس از مراسم طرح تحولی مدرسه تلویزیونی ایران در جمع خبرنگاران درباره دستاوردهای یک ساله اش گفت: در طول دوره ها برخی قابلیت های صداوسیما نادیده گرفته شده است. مهم ترین دستاورد یک ساله این بود که این حس ایجاد شد که صداوسیما می تواند بسیار موثرتر، پویاتر و موفق تر از چیزی باشد که سال های گذشته از آن دیده ایم که مصادیقش بسیار زیاد است.

وی با بیان این که صداوسیما می تواند یک نهاد پیشرو برای حل مشکلات جاری جامعه باشد، درباره حمله سایبری به صداوسیما و نفوذ فایل آلوده گفت: ما هر چقدر در تکنولوژی (فناوری) پیشرفت می کنیم، آسیب پذیری مان نیز بیشتر می شود. ۲۰ سال پیش کاغذ به اتاق خبر می بردیم و نوار را پیاده می کردیم ولی الان فضا فایل‌محور شده است. در جهان هم به همین ترتیب است.

جبلی با اشاره به این که هرچقدر ارتباطات شبکه ای اینترنتی گسترش پیدا کند، آسیب پذیری نیز افزایش می یابد، تاکید کرد: اولویت ما در دوره جدید تقویت زیرساخت های شبکه ای است. در مقاطع مختلف ممکن است با هدف بهره برداری های سیاسی یا کسب اعتباری که دشمن هیچ جا نتوانسته کسب کند، بخواهند یک لحظه به سیستم ما وارد شوند. گروه های هکری در دنیا بسیار است و شاید بخواهند در مواقع عادی، تمرین و ابراز قدرت کنند. همکاران ما عزم خود را جزم کرده اند که تمام زیرساخت های شبکه ای خودمان را ایمن سازی کنند.

شامگاه ۱۶ مهر، پخش یک فایل آلوده در اخبار ساعت ۲۱ به دلیل هک شدن پلی‌اوت (نرم‌افزاری که وظیفه پخش و یا خروجی آنتن تلویزیون یا رادیوها را برعهد دارد) شبکه خبر رخ داد.

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار