دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۱۳۹۹
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۶
محققان در این مطالعه متوجه شده‌اند که اکثر انسان‌ها در طول روز فقط به ۱.۵ تا ۱.۸ لیتر آب نیاز دارند، نه ۲ لیتر.

به گزارش آوای خزر، به گفته دانشمندان، توصیه به نوشیدن هشت لیوان آب در روز برای بسیاری افراد احتمالاً بیش از اندازه است. در واقع تحقیق آنها نشان می‌دهد که بسیاری از مردم فقط به حدود ۱.۵ تا ۱.۸ لیتر آب در روز نیاز دارند که کمتر از دو لیتر توصیه شده است.

 

«یوسوکه یامادا» از مؤسسه ملی نوآوری زیست‌پزشکی، سلامت و تغذیه ژاپن و یکی از نویسندگان اصلی این مقاله می‌گوید:

«توصیه فعلی به‌هیچ‌وجه از نظر علمی پشتیبانی نمی‌شود. اکثر دانشمندان مطمئن نیستند که این توصیه از کجا آمده است.»

همان‌طور که در گزارش گاردین توضیح داده شده، یکی از مشکلات مقدار توصیه شده قبلی، آب موجود در غذاها است که نادیده گرفته شده و می‌تواند سهم قابل توجهی از مصرف کلی ما را شامل شود.

یامادا در این رابطه توضیح می‌دهد: «اگر فقط نان و تخم مرغ بخورید، آب زیادی از غذا دریافت نمی‌کنید، اما اگر گوشت، سبزیجات، ماهی، ماکارونی و برنج مصرف کنید، می‌توانید حدود 50 درصد آب مورد نیاز خود را از غذا تأمین کنید.»

این مطالعه که در ژورنال Science منتشر شده است، مصرف آ‌ب 5604 فرد هشت روزه تا 96 ساله از 23 کشور جهان را ارزیابی می‌کند. شرکت‌کنندگان این تحقیق، یک لیوان از آبی نوشیدند که در آن برخی از اتم‌های هیدروژن با دوتریوم، یک ایزوتوپ پایدار هیدروژن که به‌طور طبیعی در بدن انسان یافت می‌شود و بی‌ضرر است، جایگزین شده بود.

میزان دفع دوتریوم اضافی نشان می‌دهد که آب در بدن با چه سرعتی برگردانده می‌شود که این معیار بسته به سن، جنسیت، سطح فعالیت و محیط اطراف فرد بسیار متفاوت است. طبق این مطالعه، کسانی که در آب‌و‌هوای گرم و مرطوب و ارتفاعات زندگی می‌کنند و همچنین ورزشکاران و زنان باردار و شیرده گردش بیشتری داشتند، به این معنی که آنها نیاز بیشتری به نوشیدن آب دارند.

مصرف انرژی بزرگ‌ترین عامل در گردش آ‌ب محسوب می‌شود که بیشترین مقدار آن در مردان 20 تا 35 ساله با میانگین 4.2 لیتر در روز گزارش شده است. این میزان با افزایش سن کاهش پیدا می‌کند و به‌طور متوسط برای مردان 90 ساله روزانه 2.5 لیتر بوده است. زنان 20 تا 40 ساله نیز به‌طور متوسط 3.3 لیتر گردش آب داشتند که در سن 90 سالگی به 2.5 لیتر کاهش پیدا می‌کند. ورزشکاران حدود یک لیتر بیشتر از غیر ورزشکاران گردش آ‌ب را تجربه می‌کنند. نوزادان تازه متولد شده نیز بیشترین سهم در این زمینه را دارند و هر روز حدود 28 درصد از آب بدن خود را جایگزین می‌کنند.

پروفسور «جان اسپیکمن»، یکی از محققان این مطالعه از دانشگاه آبردین گفت: «این مطالعه نشان می‌دهد این پیشنهاد رایج که همه ما باید هشت لیوان آ‌ب بنوشیم - یا حدود دو لیتر در روز - احتمالاً برای اکثر افراد در بیشتر موقعیت‌ها بسیار زیاد است و یک «سیاست یک‌اندازه برای همه» برای مصرف آب توسط این داده‌ها پشتیبانی نمی‌شود.»

محققان در‌نهایت اشاره می‌کنند که هرچند نوشیدن آ‌ب بیشتر از نیاز بدن، بعید به نظر می‌رسد که برای سلامتی ما مضر باشد، اما تولید آب آشامیدنی پاک رایگان نیست.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار