دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۱۵۳۲
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق مازندران:
۱۲۰ میلیون جوجه‌ریزی در آذرماه با چالش افزایش تولید مواجه شد
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران گفت: قرار بود در ماه جاری ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه داشته باشیم، اما با افزایش حجم تولید مواجهیم.
آوای خزرآزاده بابانژاد: بازار مرغ ایران روز‌های پرالتهابی را پشت سر می‌گذارد. گرچه قیمت‌ها به دلیل افزایش تولید، پایین‌تر از سطح انتظار تولیدکنندگان است و آن‌ها نتوانستند آنطور که باید هزینه‌های تولید را به دست بیاورند، اما همچنان بازار با انبوهی از این ماده غذایی پر مصرف مواجه است.

تبلیغات در رسانه‌ها برای مشارکت مردم جهت ذخیره خانگی سبب افزایش تقاضا برای مرغ گرم شده است، اما این میزان تقاضا تا حد کمی می‌تواند بر بازار مرغ تأثیرگذار باشد. اکنون در میادین عرضه این محصول، قیمت عمده به ۵۵ تا ۵۶ هزار تومان می‌رسد.

رئیس کمیسیون تخصصی کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار آوای خزر می‌گوید: مقرر شد که در ماه جاری ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه در کشور داشته باشیم، اما با افزایش حجم تولید مواجهیم.

امیر میران آملی پیشنهاد داد: دولت باید ورود پیدا کند؛ یا مرغ‌ها را خریداری و یا نسبت به صادرات اقدام کند و یا اینکه گله‌های مولد را در حذف قرار ندهد.

مدیرعامل گروه تولیدی «میر طیور» بیان کرد: اگر گله‌های مولد در حذف قرار بگیرند، ضرر آن‌ها بسیار سنگین است. چون این‌ها در حذف یارانه‌ها در ارز ۴۲۰۰ که به ۲۴ هزار تومان و بیشتر رسیده، هزینه بالایی برای صنعت طیور دارد.

او ادامه داد: بیشتر سرمایه‌گذاری‌های صنعت طیور در بخش خصوصی است، لذا توان پرداخت این خسارت را ندارند و زمانی که با این ضرر و زیان مواجه می‌شوند؛ مجبور به تعطیلی می‌شوند و آنوقت ما در پایان امسال و همچنین در اوایل سال بعد دچار کمبود گوشت مرغ می‌شویم.

میران آملی بار دیگر تاکید کرد: باید گله‌های مولد حفظ شوند، تولید حفظ شود، دولت با ساز و کاری که دارد؛ مرغ‌های مازاد را از بازار جمع‌آوری کند تا بازار مرغ کشور تنظیم شود.
۱۲۰ میلیون جوجه‌ریزی در آذرماه با چالش افزایش حجم تولید مواجه شد
انتهای پیام/۱۰۰۱/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار