دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۱۵۴۸
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۴
معاون سازمان حفاظت محیط زیست:
اخلاق محیط زیستی را ترویج دهیم و مطالبه‌گر باشیم
بهشهر - باور محیط زیستی، مطالبه‌گری در حوزه محیط زیست و ترویج اخلاق محیط زیستی از جمله مسائلی است که با رعایت آن از سوی سمن‌ها می‌تواند در نسل جوان و نوجوانِ علاقه‌مند به حفاظت از محیط زیست تأثیرگذار باشد.
آوای خزرفرزانه حسنی: معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست در سفر یکروزه به مازندران که برای شرکت در افتتاح نخستین خانه محیط زیست و همچنین نشست با تشکل‌های مردم‌نهاد محیط زیست و منابع طبیعی استان انجام شد، با اعلام این مطلب اظهار داشت: اکوسیستم و طبیعت آفریده‌های پیچیده‌ی خداوند هستند و به همین دلیل شاهد بودیم که در دنیا فعالیت‌های زیادی که در طبیعت حتی با پشتوانه مطالعات قوی انجام شد، اما بعدا به این نتیجه رسیدیم که محققان اشتباه کردند.

حسن اکبری با بیان اینکه باید در چهارچوب مسائل اداری به صورت قانونی حرکت کنیم، بر ایجاد زیرساخت‌های متفاوت برای حفاظت از محیط زیست تاکید و اظهار کرد: ما در قانون بله قطعا به قوانین بهتری نیازمندیم و برای تحقق آن نیز باید  کار‌ها را به سمت بخش خصوصی و مردم ببریم چرا که دولت به تنهایی نمی‌تواند از عهده آن برآید.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تخصیص اعتبار ۲۵ میلیارد تومانی سفر رییس جمهور به مازندران که به میانکاله اختصاص داده شده است، گفت: همین اعتبار نیز رقم کمی نیست؛ چون اعتبار تنوع زیستی برای کل کشور ۳٠ میلیارد تومان در نظر گرفته می‌شد.

اکبری با بیان اینکه کاهش تصدی‌گری و خصوصی‌سازی در بدنه مدیریتی یکی از اعتقادات دولت سیزدهم است، افزود: "نگوییم باید همه امکانات در چنگ ما (دولتی‌ها) باشد؛ اگر به مردم سپرده شود، خودشان خیلی خوب مدیریت می‌کنند و ما هم ناظر هستیم".
 
اخلاق محیط زیستی را ترویج دهیم و مطالبه‌گر باشیم
وی اظهار داشت: "اگر از تفکر "من، من" جدا نشویم قطعا با چالش‌ها و آسیب‌های جدی‌تری مواجه می‌شویم چرا که به قدری در محیط زیست چالش درست کردیم که حل کردنش کار یک دولت و دو دولت نیست".

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: اعتماد ما به مردم کافی نبود و باید بدانیم که "باور محیط زیستی" با "شعار محیط زیستی" فرق دارد.

این مسوول، عاشق واقعی واقعی محیط زیست را کسانی دانست که از وقت خود می‌گذرند و آن‌ها همین سمن‌ها و دوستداران طبیعت هستند.

وی بر همکاری دو جانبه بین مسوولان دولتی و مسوولان نهاد‌های مردمی محیط زیستی تاکید و اظهار کرد: اگر می‌خواهید کاری اتفاق بیفتد باید همکاری دوجانبه باشد. حرف سمن‌ها و تشکل‌ها باید شنیده شود. جلسات مستمر در حمایت از سمن‌ها برگزار شود و سمن‌ها نیز با مسوولان را در کنار خود و نه مقابل خود، ببینند.

اکبری می‌گوید: "طبقه فقیر و غنی به محیط زیست آسیب می‌زنند یکی از سر ناچاری و دیگری از روی شکم سیری"!

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: با هم‌افزایی یکدیگر در جهت ترویج اخلاق محیط زیستی تلاش کنیم و این اخلاق، روی نسل جوان و نوجوان می‌توانید تاثیرگذار باشد تا آن‌ها در آینده بتوانند نقش مهمی در محیط زیست ایفا کنند.

وی از سمن‌های محیط زیست خواست تا مطالبه‌گری را در مردم افزایش بدهند که جلوی تخریب‌ها گرفته شود.
 
اخلاق محیط زیستی را ترویج دهیم و مطالبه‌گر باشیم
اکبری با اشاره به اینکه بیشتر بحث‌ها در خصوص میانکاله است، اظهار داشت: درست است که میانکاله از مهمترین بحث‌های محیط زیستی در این منطقه است،  اما در بخش دوزیستان و آبزیان به خاطر آلودگی آب رودخانه و دریا با مشکل جدی مواجه هستیم.

وی ادامه داد: مصرف سموم در کشاورزی که آلودگی آب و خاک و مرگ پرندگان را در پی دارد هم حائز اهمیت است و این‌ها را هم باید جدی بگیریم و به ان ورود پیدا کنیم.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست با طرح این سوال که متولیان اجرای قانون خاک چه دستگاه‌هایی هستند؟ از سمن‌ها خواست ت‌ا از آن‌ها مطالبه‌گری کنند و صدای رسای همه مردم باشند.

اکبری در پایان گفت: خیلی از گونه‌های جانوری و گیاهی در حال نابودی و تخریب هستند، شما سمن‌ها در این بخش هم مطالبه جدی داشته باشید تا شاید دوباره احیا شوند.

به گزارش آوای خزر، در این نشست تعدادی از فعالان محیط زیست شهرستان بهشهر به بیان دیدگاه‌ها و نظام مسائل حوزه محیط زیست این شهرستان پرداختند.

انتهای پیام/۱۰۰۲/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار