دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۱۵۸۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۴
رئیس انجمن بومگردی استان مازندران:
۶۳ میلیارد تومان اعتبار برگشت‌نخورده‌ی بوم‌گردی مازندران کجا رفته‌است؟!
دبیر جامعه بوم‌گردی کشور و رئیس انجمن بومگردی مازندران با اشاره به سهم ۱۷٠ میلیارد تومانی در بخش گردشگری سال ۱۴۰۰ این استان، بیان کرد: از این رقم ۷٠ میلیارد تومان به بوم‌گردی اختصاص یافت که تنها ۷ میلیارد تومان جذب شده و بقیه عودت داده نشد، سوال این است که ۶۳ میلیارد اعتباری که برگشت داده نشد، در کجا هزینه شده است؟!
فرزانه حسنیخبرنگار آوای خزر: روح‌الله فرقانی در دومین همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان مازندران و نخستین همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری شرق مازندران که در انستیتو تحقیقات کشاورزی تیرتاش گلوگاه برگزار شد، به بیان ظرفیت‌های گردشگری و راهکار‌های بهره‌برداری از آن پرداخت.

وی با بیان اینکه جای جای مازندران به ویژه شرق استان ظرفیت‌ها و فرصت‌های بسیاری برای سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری و جذب توریست دارد، افزود:، اما چرا با این همه ظرفیت چنین جایگاهی در گردشگری داریم و چرا حال گردشگری در شرق استان خوب نیست.

رئیس انجمن بومگردی استان مازندران بیان کرد: سایت گردشگری قرمرض، سایت گوهر تپه، مهربان‌رود، غار هوتو، سایت صفی‌آباد، عباس‌آباد، باغ شاه عباس، چشمه عمارت، سنگ نو، سرخ او، خربزه چشمه، یخ چشمه، توسکا چشمه، آبشار سمبی، آبشار اسبه او، تاریک دره، جن دره، میانکاله، سواحل دریا، روستا‌هایی با بافت با ارزش و قدیمی، صنایع دستی فاخر و هنرمندان بزرگ در عرصه موسیقی بومی و محلی و سوغاتی‌های خاص و ناب، همه در گردشگری شرق مازندران جمع شده‌اند.

فرقانی با قدردانی از استاندار مازندران در تشکیل قرارگاه شعار و قرار دادن کارگروه ارتقای گردشگری استان به عنوان اولویت اول این قرارگاه، گفت: انتخاب دانشگاه مازندران به عنوان دبیرخانه شعار سال نشان از هوشمندی و درایت استاندار بود که نشان از دانش‌بنیان و دانش‌محور بودن برنامه‌های رشد گردشگری استان از سوی ایشان است.

وی همچنین از استاندار مازندران به سبب انتخاب مدیرکل جوان و دانشگاهی قدردانی و اظهار کرد: توقع ما از مدیرکل جوان و با نشاط این است که با برنامه‌های به‌روز موانع گردشگری را بردارد به این دلیل که اگر قرار بود با نسخه‌های قدیمی اتفاقی بیفتد تا حالا افتاده بود و مازندران اکنون از هلند هم جلوتر می‌بود.

دبیر جامعه بوم‌گردی کشور با بیان اینکه در بحث سرمایه‌گذاری گردشگری، امروز سرمایه‌گذاران این حوزه با موانع خاصی روبرو هستند، افزود: تقریبا تمامی سرمایه‌گذاران در بدو ورود به اداره گردشگری، به گرمی مورد استقبال قرار می‌گیرند، پذیرش و موافقت اولیه به سرعت انجام می‌شود، اما در استعلامات که سایر دستگاه‌ها باید انجام دهند؛ کار دچار چالش می‌شود.

فرقانی بیان کرد: در ادارات منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، امور اراضی، محیط زیست، و بنیاد مسکن با موانع قانونی مواجه می‌شویم که چالش بزرگی پیش روی ما قرار دارد، از اینرو روش‌های جهادی برای عبور از چالش‌ها می‌خواهد.

وی ادامه داد: در این روند اداری دست سرمایه‌گذار بسته می‌شود و ترجیح می‌دهند عطای کار را به لقایش ببخشند و در حوزه‌های دیگر سرمایه‌گذاری کنند.

رئیس انجمن بومگردی استان مازندران می‌پرسد: چگونه می‌توان اکو سایت‌ها و اکو کمپ‌ها را برای گردشگران طبیعت خارج از جنگل‌ها و مراتع ایجاد کرد؟ مگر می‌توان هیدرو سایت‌ها را در جایی به دور از رودخانه و آبشار و چشمه احداث کرد؟ مگر می‌شود تاسیسات ساحلی برای گردشگری دریایی را در بیابان ایجاد کرد؟

این مسوول ادامه داد: برای جذب سرمایه و احداث چنین فضا‌های گردشگری قوانین سازمان منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، امور اراضی و آب منطقه‌ای از موانع اصلی هستند.

فرقانی با بیان اینکه قرار بود طرح هادی طرح هدایت اقتصاد به سمت توسعه روستایی باشد، افزود: این طرح باید بازنگری شود تا گره گردشگری در اقتصاد روستایی باز شود.

وی ادامه داد: دهه پیش رو دهه صنعت گردشگری است و پیش‌بینی شده که در دوران پس از کرونا که تقریبا پایان سال ۱۴٠۲ است؛ سیل گردشگران به سمت کشور‌های مقصد گردشگری روانه خواهد شد؟ آیا ما برای آن روز آماده‌ایم؟

دبیر جامعه بوم‌گردی کشور می‌گوید: آیا می‌توان با ۶۳ هتل و ۴٠٠ اقامتگاه که تعداد زیادی از آن‌ها نیاز به بازسازی و مرمت دارند که ظرفیت همه آن‌ها به ۵٠ هزار نفر هم نمی‌رسد، میزبان گردشگران بود؟
 
۱۶۳ میلیارد تومان اعتبار برگشت‌نخورده‌ی گردشگری مازندران کجا رفته‌است؟!
فرقانی با بیان اینکه کلید گشایش قفل گردشگری ایجاد فضای اقامتی در استان خصوصا در شرق استان است، تصریح کرد: تعداد قابل توجهی از این اقامتگاه‌ها هم باید در فضای خارج از بافت روستا ایجاد شوند که اکنون این امر میسر نیست و نیازمند طرحی نو از سوی مسوولان هستیم.

وی ادامه داد: هنرمندان صنایع دستی در زمینه تامین مواد اولیه و بیمه که در این خصوص مصوبه استانی هم داریم هیچ حمایتی نشدند.

نبود انجمن یکپارچه صنایع دستی، پرداخت بیمه فعالان گردشگری به صورت آزاد، عمل نشدن به مصوبه دولت درباره تعرفه‌های آب، سوخت، برق، عوارض مالیات، وام بانکی و غیره، از دیگر مسائل حوزه گردشگری مازندران است که رئیس انجمن بومگردی استان به آن‌ها اشاره داشت.

فرقانی البته گریزی مستند به اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ سال ۱۴٠٠ زد و گفت: سال گذشته ۲ هزار و ۵٠ میلیارد تومان از سوی وزارت گردشگری به حساب بانک‌های پارسیان، آینده، توسعه تعاون و بانک گردشگری واریز شد.

وی ادامه داد: ۱۷٠ میلیارد تومان سهم مازندران از اعتبارات بوده که در بخش اقامتگاه بوم‌گردی ۶٠ نفر متقاضی بودند و از رقم تخصیصی ۷٠ میلیارد تومان در بخش بوم‌گردی به استان تنها ۷ میلیارد تومان جذب شده و بقیه پرونده‌ها به اداره گردشگری عودت داده شد.

رئیس انجمن بومگردی استان مازندران اظهار داشت: ۶۳ میلیارد تومان اعتبار در بوم‌گردی عودت داده  نشد و سوال این است که اعتبارات باقیمانده در کجا هزینه شده و به چه افراد و چه واحد‌هایی پرداخت شده است؟! اعتباراتی که از صندوق توسعه ملی برداشت و به حساب بانک‌ها واریز شده است.

این فعال حوزه گردشگری با اشاره به عملیاتی نشدن مصوبات استانی ادامه داد: حالا به کدام مرجع مراجعه کنیم تا مصوبات کمیته استانی اجرا شود؟ اکنون هم که اعتبارات سال ۱۴٠۱ در حال آمدن است!

فرقانی خطاب به استاندار مازندران و نماینده شرق مازندران گفت: معضل بیکاری در این منطقه به کمک گردشگری حل خواهد شد، لذا خواهشمندیم که با برداشتن موانع از سر راه سرمایه‌گذاران فضا را برای رونق این صنعت فراهم کنید.

وی در پایان اظهار داشت: با فعال شدن گردشگری در ۳ هزار و ۷٠٠ روستای مازندران می‌توان نقش مهمی در ایجاد اشتغال، مهاجرت معکوس و توسعه پایدار روستا ایفا کرد.

به گزارش آوای خزر، همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری در مازندران با حضور استاندار و مجموعه اقتصادی مازندران، سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی شرق استان با برپایی نمایشگاهی از توانمندی‌های صنعت، معدن، کشاورزی، و گردشگری، در گلوگاه برگزار شد.

انتهای پیام/۱۰۰۲/
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۷
0
0
مدیرکل جوان و با نشاط! لطفا پاسخگو باشد.
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار