دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۱۹۱۴
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۳
رئیس جمهور ترکیه روز جمعه در سخنانی در واکنش به اقدام اخیر مجله اکونومیست گفت که مردم کشورهایی همانند انگلیس نمی‌توانند سرنوشت کشورشان را تعیین کنند.

به گزارش آوای خزر، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه گفت که مردم کشورهایی نظیر انگلیس نمی‌توانند سرنوشت کشورشان را تعیین کنند.

رئیس جمهور ترکیه در ادامه سخنانش در واکنش به تصویری که اخیرا مجله اکونومیست از وی منتشر کرده، گفت: «آنجا، مردم در خیابان گرسنه هستند. آنها نمی‌دانند چه کار کنند. این فرانسه است، آن انگلستان، آن هم آلمان».

مجله اکونومیست که از پرتیراژترین رسانه‌های انگلیس به شمار می‌رود، در شماره اخیر خود به انتقاد از حکمرانی «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه و پیروزهای مکررش در انتخابات‌های این کشور، تصویری از او در لباس تاریخی حاکمان عثمانی را با عنوان «دموکرات یا سلطان؟» منتشر کرد.

«فخرالدین آلتون» رئیس مرکز ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه نیز به طرح جلد مجله اکونومیست درباره اردوغان واکنش نشان داد و در توئیتی نوشت: بنا به خواست خود پایان دموکراسی ترکیه را با الفاظ رکیک، اطلاعات نادرست و تبلیغات گستاخانه اعلام می‌کنند».

او در ادامه می‌نویسد: این مجله باری دیگر تصویر خود از ترکیه را بر اساس جهل فکری کسل‌کننده‌ و تکراری‌اش، آن هم به طور عمدی با گفتن این جمله که «دوباره شروع کرده‌اند»، به نمایش گذاشت.

آلتون افزود: «‌شاید آن‌ها با تکنیک‌های بازاریابی و انتشار تیترهای افراطی و تصاویر تحریک آمیز، بدین شکل قادر به فروش به اصطلاح مجلات خود شده‌اند، اما باید به خوانندگان یادآوری کنیم که این روزنامه‌نگاری جعلی و مبتنی بر تبلیغات ارزان و اطلاعات نادرست است».

رئیس مرکز ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه با اذعان به اینکه «مردم ترکیه بارها تعهد خود را به دموکراسی، برابری و آزادی نشان داده‌اند»، گفت: «نظام سیاسی ترکیه مصیبت‌های زیادی از جمله کودتای شکست‌خورده ۱۵ جولای ۲۰۱۶ که طی آن مردم خونشان را در راه حفظ دموکراسی فدا کردند، پشت سر گذاشته است»./همشهری انلاین

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار