دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۲۱۰۱
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۹
استاندار مازندران:
 با پشت میز نشینی نمی‌توان اقتصاد روستا را پویا کرد/ جهاد کشاورزی پای کار بیاید
استاندار مازندران با تاکید بر شکل‌گیری اقتصاد روستا گفت: جهاد کشاورزی حداقل ۵۰ درصد از کارشناسان خود را برای تحقق این مهم به روستا‌ها بفرسد؛ با پشت میز نشینی نمی‌توان اقتصاد روستا را پویا کرد.
زهرا شریفی-آوای خزر: سیدمحمود حسینی‌پور امروز پنج‌شنبه در همایش ملی تکریم از شبانان و گله‌داران عشایر مازندران، گفت: ۴۴ سال از عمر با عزت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گذشت، انقلابی که و روستا و عشایر توسط امام راحل عزت پیدا کردند

وی با بیان اینکه پیش از انقلاب اسلامی از ۳۶۰۰ روستای مازندران تنها ۷ درصد روستا‌ها از نعمت برق بهره‌مند بودند، افزود:، اما به برکت انقلاب اسلامی هم‌اکنون صد در صد روستا‌های استان از نعمت برق برخوردار هستند.

استاندار مازندران، لوله‌کشی گاز ۹۶ درصد از روستا‌های مازندران از دیگر افتخارات انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: با این اوصاف هنوز مشکل اقتصاد روستا‌های ما حل نشد.

وی افزود:در کجای دنیا تجمعی از عشایر و روستاییان را گرد هم آورده‌اند این از افتخارات جمهوری اسلامی و به واسطه ارزش‌هایی است که امام خمینی (ره) به این قشر از جامعه دادند. حسینی‌پور ادامه داد: اگر امروز جمهوری اسلامی ایران یکی از ابر قدرت‌ها در بین چند کشور اول دنیا مطرح است به واسطه ارزش‌گذاری امام راحل به انقلاب اسلامی بوده است.

وی به نقش عشایر و روستاییان در توسعه جامعه اشاره و بر ضرورت آسیب‌شناسی جدید از روند زندگی عشایر تاکید کرد و افزود: خدماتی که جمهوری اسلامی به مناطق محروم و عشایر انجام داده است باید برای نسل جدید تبیین شود.

حسینی‌پور نقش عشایر و دامداران را در امنیت غذایی و مرز‌ها محوری دانست و گفت: ۲ درصد از عشایر از ۵ درصد عشایر کشور در استان مازندران هستند که با کمترین امکانات بیشترین خدمات را به مردم ارائه می‌کنند.

استاندار مازندران افزود: تلاش داریم با همکاری همه دستگاه‌ها و نهاد‌های مسئول زمینه اقتصاد عشایری را با امکانات جدید در استان فراهم کنیم.

حسینی‌پور با بیان اینکه ۶۰ درصد گوشت قرمز توسط عشایر تامین می‌شود، ادامه داد: اقتصاد عشایر باید متناسب با شرایط روز توانمند شود.

وی با بیان اینکه توجه دولت به روستا در حوزه اشتغال با هدف تثبیت جمعیت و بازگشت جوانان‌ها بسیار جدی شده است، گفت: رئیس جمهور محترم با نگاه و‌توجه ویژه‌ای که به بخش عشایری دارند در سفر‌های استانی خود با عشایر ملاقات کرده و از نزدیک مشکلات آن‌ها را بررسی می‌کنند.

حسینی‌پور افزود: در مرحله اول تسهیلات با هدف احیا و ورش دام و تهیه تجهیزات دامداری از جمله شیردوش‌ها از طریق واحد‌های تولیدی لبنیات عملیاتی شده است.

وی آموزش را از دیگر برنامه‌های حمایتی دولت به روستاییان عنوان کرد و افزود: استفاده از تجهیزات پیشرفته و صنعتی با هدف بهره‌وری افزون‌تر از زمین‌های کشاورزی در دستور کار قرار گرفت.

استاندار مازندران ایجاد ۲ هزار واحد دامداری صنعتی در روستا‌ها را از برنامه‌های دولت عنوان کرد و گفت: عشایر در اولویت اول ایجاد این واحد‌ها قرار دارند.

وی افزود: شرکت کاله این مسئولیت را پذیرفت که روزانه شیر‌های روستا‌های مازندران را خرید تضمینی کند. حسینی‌پور از فعال شدن پالایشگاه شیر کاله مازندران خبر داد و افزود: در حال حاضر ۵ درصد شیر مصرفی پایشگاه کاله در مازندران و مابقی در ۲۲ استان کشور تامین می‌شود.

استاندار مازندران افزود: در یک سال گذشته دو تا سه برابر بیشتر از سال‌های گذشته به روستا‌ها در حوزه تامین آب، برق و آسفالت کمک شده است.

وی با تاکید بر شکل‌گیری اقتصاد روستا گفت: جهاد کشاورزی حداقل ۵۰ درصد از کارشناسان خود را برای تحقق این مهم به روستا‌ها بفرسد؛ با پشت میز نشینی نمی‌توان اقتصاد روستا را پویا کرد.

انتهای پیام/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار