دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۲۱۹۷
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۳
در کارگروه راهبردی مدیریت پسماند مازندران اعلام شد؛
علیخانی: احداث کارخانه بیوگاز در چالوس منوط به تصمیم شورای حفظ حقوق بیت‌المال/کاویان: شهرداری چالوس طرح توجیهی ارائه دهد
احداث کارخانه بیوگاز در چالوس از درخواست‌های فرماندار این شهرستان است که موافقت با آن منوط به تصمیم شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان مازندران است ضمن اینکه محیط زیست از شهرداری چالوس خواسته تا برای این مطالبه، طرح توجیه فنی ارائه دهد.
آوای خزرآزاده بابانژاد: پنجمین نشست کارگروه راهبردی مدیریت پسماند استان مازندران که حدود سه ساعت به طول انجامید؛ عصر دوشنبه اول اسفندماه به ریاست رضا علیخانی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران در سالن شماره یک استانداری با چهار دستور کار، تشکیل شد.

در این نشست، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با توجه به توضیحات فرمانداران نوشهر و چالوس درباره میزان زباله تولیدی در این دو شهرستان و شهر‌های اطراف، اظهار داشت: فرماندار چالوس عنوان کرده است که سرانه تولید زباله در این شهرستان ۷۵۰ تا ۸۰۰ گرم برای هر فرد است و با توجه به جمعیت ۱۲۰ هزار نفری چالوس، در شرایط عادی حدود ۱۰۰ تن زباله تولید می‌شود.

موافقت با کارخانه بیوگاز در چالوس با نظر شورای حفظ بیت المال

رضا علیخانی با اشاره به درخواست علی قاسمی فرماندار چالوس مبنی بر موافقت با ساخت کارخانه بیوگاز در این شهرستان، گفت: در این زمینه با یک مسئله دو مجهولی مواجه هستیم؛ اینکه آیا توجیه اقتصادی دارد که چنین کارخانه‌ای را در چالوس احداث کنیم.

او ادامه داد: اگر بودجه‌ای از بیت‌المال صرف ساخت این کارخانه شد و زباله چالوس را از پهنه نوشهر خارج کنیم؛ آیا کارخانه ۲۰۰ تنی زباله‌سوز نوشهر دچار چالش اقتصادی نمی‌شود.

معاون عمرانی استاندار مازندران با اشاره به توضیحات فرماندار چالوس مبنی بر اینکه کارخانه بیوگاز چالوس در صورت احداث، ظرفیت پذیرش زباله‌های این شهرستان و عباس‌آباد تا میزان ۲۰۰ تن را دارد، موافقت با این درخواست را منوط به نظر شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان دانست.

علیخانی گفت: ملاک ما برای تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری، آمار دقیق است و فرمانداران دو شهرستان نوشهر و چالوس باید آمار دقیق را ارائه دهند.

او همچنین در دستور کار دیگر جلسه، درباره بی‌خطرسازی زباله‌های بیمارستانی با توجه به توضیحات سازمان پسماند و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، اعلام کرد که مطابق با روند قبلی کار‌ها ادامه پیدا کند ضمن اینکه با پیشنهاد احداث کارخانه بی‌خطرسازی در کنار محل نیروگاه زباله‌سوز ساری موافقت شد.
 
علیخانی: احداث کارخانه بیوگاز در چالوس منوط به تصمیم شورای حفظ حقوق بیت‌المال/کاویان: شهرداری چالوس طرح توجیهی ارائه دهد
نخاله‌های ساختمانی در ۴ شهر مازندران سریعتر جمع‌آوری شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران از علی اصغر احمدی مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استان خواست تا نسبت به وضعیت نخاله‌های ساختمانی در شهرستان‌های سیمرغ، جویبار، فریدونکنار و سوادکوه در سریعترین زمان ممکن تصمیم‌گیری کند.

او همچنین از نماینده پارک علم و فناوری مازندران خواست تا در خصوص چگونگی و نحوه بازیافت نخاله‌های ساختمانی و تبدیل آن‌ها به مواد جدید، تحقیق و نتیجه آن را به معاونت عمرانی اعلام کنند.

علیخانی خواستار استمرار فعالیت‌های مربوط به نهضت مازندران پاک شد و اعلام کرد که اقدامات یکباره و مقطعی پاسخ نمی‌دهد و باید همیشگی باشد.

معاون عمرانی استاندار مازندران درباره محل دپوی زباله در محدوده سد هراز با عمر ۳۰ ساله و ضرورت انتخاب محل جدید با توجه به وجود سد در حال احداث هراز، تصریح کرد: "پاساکش" یکی از گزینه‌ها بود که با آن مخالفت شد به این دلیل که "عمارت" دوم می‌شود، امکان دپوی زباله در "منان تپه" هم نیست و باید فکری بشود.

او اعلام کرد که در جلسه آینده در خصوص پیشنهادات محل دپوی جدید زباله آمل و یا اصلاح و بازسازی سایت فعلی با همکاری شهرداری و شرکت آب منطقه‌ای از محل اعتبارات سد البرز (در صورت امکان) و یا انتقال زباله به استان دیگر یا اختصاص مکان جدید در آمل، تصمیم‌گیری می‌شود.  
 
علیخانی: احداث کارخانه بیوگاز در چالوس منوط به تصمیم شورای حفظ حقوق بیت‌المال/کاویان: شهرداری چالوس طرح توجیهی ارائه دهد
شهرداری چالوس طرح توجیهی بیوگاز را ارائه دهد

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران نیز در این نشست با اشاره به درخواست فرماندار چالوس برای احداث کارخانه بیوگاز، گفت: این طرح ابتدا باید روند فنی خود را طی کند لذا طرح توجیه فنی باید از سوی شهرداری چالوس ارائه شود.

عطااله کاویان با اشاره به اینکه چالوس درخواست توقف انتقال زباله به زباله‌سوز نوشهر را دارد، اظهار داشت: حتما باید آینده این دو شهرستان را با رشد و توسعه جمعیت شهرنشینی و خانه دومی از سواحل تا کوهستان ببینیم.

او ادامه داد: به طور ویژه در مرزن‌آباد و کلاردشت نمی‌توانیم این افزایش جمعیت را نادیده بگیریم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در خصوص موضوع نخاله‌ها و زباله‌های ساختمانی براساس گزارش مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استان اظهار داشت: علاوه بر اقدامات نظارتی، نیاز به فرهنگ‌سازی داریم و در این زمینه صدا و سیما و دیگر رسانه‌ها کمک‌کار خوبی هستند.

او درباره مشکل محل دپوی زباله در محدوده سد هراز با یادآوری اینکه بر اساس قرارداد‌ها و پیمان‌های مربوط به این طرح، باید دو سال پیش از آبگیری سد تکلیف محل دپوی زباله در "عمارت" آمل مشخص شود، از تهدیدات زیست محیطی ناشی از ورود شیرابه‌های زباله به رودخانه هراز گفت که هر چه زودتر باید تکلیف آن‌ها مشخص شود.
 
علیخانی: احداث کارخانه بیوگاز در چالوس منوط به تصمیم شورای حفظ حقوق بیت‌المال/کاویان: شهرداری چالوس طرح توجیهی ارائه دهد
احیای ۵۰ هکتار از اراضی جنگلی چالوس با احداث کارخانه بیوگاز

به گزارش خبرنگار ما، در این نشست، گفتگوی وبیناری با فرمانداران نوشهر و چالوس نیز برقرار شد. فرماندار چالوس درخواست داد که کارخانه بیوگاز (زباله‌های تر) در چالوس احداث شود تا با کارخانه زباله‌سوز نوشهر که برای زباله‌های خشک است، هم‌پوشانی ایجاد شود.

علی قاسمی همچنین گفت که امروز ۵۰ هکتار از اراضی جنگلی چالوس به دلیل دپوی زباله طی سالیان زیاد از بین رفته است، اما می‌توانیم این اراضی را جنگل‌کاری کنیم.

او اظهار داشت: "مجوز کارخانه بیوگاز را به ما بدهید تا از زمان عقب نیفتیم".

البته قاسمی که به زودی نامه کتبی خود را به معاونت عمرانی استانداری مازندران ارسال می‌کند؛ تعهد داده است که روزانه ۱۶۰ تن زباله در کارخانه بیوگاز امحا شود.

نیروگاه زباله‌سوز نوشهر ۲۰۰ تن ظرفیت دارد، اما اعلام شده است که به دلیل خرابی بخشی از آن، ظرفیت فعلی این سیستم ۱۶۰ تن است، این در حالی است که در حالت عادی در هر دو شهرستان نوشهر و چالوس نزدیک به ۲۰۰ تن زباله تولید می‌شود.

باتوجه به گردشگرپذیر بودن این دو شهرستان که بنا به گفته فرمانداران، میزان تولید زباله در نوروز و ایام تابستان و تعطیلات، تا ۲۵۰ تن برای هر شهرستان هم می‌رسد، نیروگاه زباله‌سوز نوشهر پاسخگو نیست.
 
انتهای پیام/۱۰۰۱/
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها