دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۷۷۲
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۱
مدیرکل بهزیستی مازندران خبر داد:

کاهش استرس‌های محله‌ای با طرح‌های اجتماع‌محور سلامت روان

کاهش استرس‌های محله‌ای با طرح‌های اجتماع‌محور سلامت روان
مدیرکل بهزیستی مازندران با اعلام اجرای گسترده طرح‌های اجتماع‌محور سلامت روان در سطح محلات استان، هدف از این اقدامات را ارتقای تاب‌آوری اجتماعی، کاهش استرس‌های محیطی و تقویت مشارکت‌های محله‌محور عنوان کرد.

به گزارش آوای خزر، فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی استان مازندران از اجرای گسترده برنامه‌های اجتماع‌محور مراکز سلامت روان محلی در سال گذشته خبر داد و گفت: هدف ما تبدیل محله‌ها به محیطی امن و حمایتگر برای ارتقای سلامت روان شهروندان است.

مدیرکل بهزیستی استان، با اشاره به رویکرد مشارکتی این مراکز اظهار داشت: مراکز سلامت روان محلی با شناسایی چالش‌های روانی-اجتماعی در سطح محلات، خدمات خود را بر پایه نیازسنجی و مشارکت شهروندان ارائه می‌دهند. آموزش مهارت‌های مقابله با استرس، برگزاری کارگاه‌های ارتقای تاب‌آوری و تدوین پروژه‌های مشارکتی برای رفع مشکلات محله‌ای، از اولویت‌های این مراکز است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۳، نزدیک به ۱۴ هزار نفر از شهروندان، تحت پوشش آموزش‌های تخصصی این مراکز قرار گرفته‌اند. این آموزش‌ها شامل مدیریت استرس، بهبود ارتباطات اجتماعی و پیشگیری از اختلالات روانی است که با همکاری روانشناسان و مددکاران مجرب اجرایی می‌شود.

مدیرکل بهزیستی مازندران خاطرنشان کرد: تمرکز بر اجتماعات کوچک محلی، امکان شناسایی دقیق‌تر عوامل استرس‌زای محیطی را فراهم کرده است. به عنوان مثال، پروژه‌هایی مانند ایجاد فضای گفت‌وگوی خانوادگی در محلات، با استقبال چشمگیری روبه‌رو شده‌اند.

بریمانی در پایان با اشاره به نقش محوری روانشناسان در این طرح‌ها تصریح کرد: روانشناسان در جهت ساختن جامعه‌ای سالم نقش اساسی ایفا می‌کنند. انتظار می‌رود با تداوم این برنامه‌ها، شاهد کاهش محسوس آسیب‌های روانی-اجتماعی و افزایش نشاط جمعی در استان باشیم.

انتهای پیام/

 

 

 

 

 

خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار