دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۰۰۸۳
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۷
یک عضو کمیسیون انرژی خبر داد
یک عضو کمیسیون انژری مجلس شورای اسلامی از طرح سوال خود از وزیر نفت درباره نقش بنزین در آلودگی هوا خبر داد و گفت که این سوال از سوی هیات رئیسه به کمیسیون انرژی ارجاع شده است.

به گزارش آوای خزر، علی بختیار  اظهار کرد: متاسفانه تعدادی از پالایشگاه‌های ما رعایت جهات زیست محیطی نکردند و بخشی از آلودگی هوای تهران و کلانشهرها ناشی از عدم رعایت استانداردهای زیست محیطی است دلیلش هم این است که ما در کل کشور قیمت یکسانی داریم و برای برخی از پالایشگاه‌ها استفاده از کاتلیست‌ها مقرون به صرفه نیست در حالی که بخشی از پالایشگاه‌ها از آن استفاده می‌کند.

وی با بیان این که «پالایشگاه ستاره خلیج فارس بنزین با کیفیتی را تولید و صادر می‌کند» یادآور شد: در مقابل برخی از پالایشگاه‌های دیگر بنزین بدون کیفیت و بدون رعایت استانداردهای زیست محیطی تولید می‌کند که همین امر باعث آلودگی هوا آن هم در شرایط وارونگی هوا می‌شود.

بختیار یادآور شد: ما هم در بنزین و هم در گازوئیل که مربوط به خودروهای سبک و سنگین است دچار مشکل هستیم به همین دلیل من سوالی را از وزیر نفت مطرح کردم تا ایشان راجع به نقش بنزین در آلودگی هوا به نمایندگان توضیح دهد. این سوال روز یکشنبه تحویل هیات رئیسه مجلس شد و هیات رئیسه آن را به کمیسیون انرژی ارجاع داد که قاعدتا بعد از تعطیلات هفته آینده در دستور کار کمیسیون قرار می‌گیرد.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رگولاتور پالایشگاه‌های کشور شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی است که باید نظارت لازم را انجام دهد و سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان متولی امر محیط زیست در کشور موظف است تهمیدات لازم را در این زمینه داشته باشد.

بختیار با بیان این که «به گفته شهرداری تهران ۳۵ درصد آلودگی هوا  مربوط به صنایع آلاینده است» گفت: این صنایع باید به شعاع ۱۲۰ کیلومتری از تهران منتقل شود. اما متاسفانه نه تنها این جابجایی صورت نگرفته بلکه همین الان ما شاهد توسعه صنایع در اطراف تهران هستیم در حالی که اگر خودروسازی‌های بزرگ و صنایع آلاینده‌ را به شهرستان‌ها ببریم هم شهرستان‌ها را آباد می‌کنیم و در آن جا اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم هم تمرکز جمعیت را از تهران می‌گیریم و هم معضل بزرگ تهران و ترافیک و آلودگی پایتخت حل خواهد شد.

انتهای پیام/2000

برچسب ها: وزیر نفت ، آلودگی هوا
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها