دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۹۰۷
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰
پیام بسیج رسانه ایران به جبهه کفر:

جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی با قدرت در خط مقدم روایتگری حقیقت ایستاده‌است

جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی با قدرت در خط مقدم روایتگری حقیقت ایستاده‌است
بسیج رسانه کشور در پیامی اعلام کرد: جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی، با قدرت تمام، در خط مقدم روایتگری حقیقت، افشای چهره خبیث تروریسم دولتی و پاسداشت خون مظلومان خواهد ایستاد.

به گزارش آوای خزر: سازمان بسیج رسانه در محکومیت جنایت تروریستی علیه فرماندهان نظامی، دانشمندان ایرانی و شهروندان بی‌دفاع ایران اسلامی بیانیه‌ای به شرح ذیل صادر کرد.

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
«شهادت، هنر مردان خداست؛ و خون مظلوم، خواب راحت را از چشم ظالمان خواهد ربود.» مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)

سازمان بسیج رسانه در پی حمله‌ی جنایت‌کارانه و تروریستی سحرگاه امروز که به شهادت مظلومانه‌ی جمعی از فرماندهان سلحشور نظامی، دانشمندان متعهد، زنان بی‌دفاع و کودکان بی‌گناه منجر شد، ضمن ابراز اندوه عمیق، این جنایت ضدانسانی و غیرقانونی را با شدیدترین لحن محکوم می‌نماید.

رژیم صهیونیستی، که در مسیر شکست‌های پیاپی از جبهه مقاومت و ناکامی در برابر پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران به بن‌بست رسیده، این بار نیز در حرکتی ناجوانمردانه و بزدلانه، دست به ترور کور و حمله به غیرنظامیان زد؛ غافل از آنکه هر قطره خون شهید، درخت مقاومت را ریشه‌دارتر و اراده ملت‌ها را استوارتر می‌سازد.

فرماندهان شهید ما، نگهبانان عزت ملی و امنیت منطقه بودند. دانشمندان شهید ما، پیشگامان تمدن‌سازی و خودکفایی علمی کشور بودند و زنان و کودکانی که مظلومانه به شهادت رسیدند، سند روشنی بر بی‌رحمی و وحشی‌گری رژیمی هستند که حتی ابتدایی‌ترین اصول انسانی و حقوق بشری را زیر پا می‌گذارد.

ما، اعضای بسیجی سازمان بسیج رسانه، به‌همراه فعالان جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی و جبهه رسانه ای جهانی مقاومت، اعلام می‌داریم:

جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی، با قدرت تمام، در خط مقدم روایتگری حقیقت، افشای چهره خبیث تروریسم دولتی و پاسداشت خون مظلومان خواهد ایستاد.

دشمنان بدانند که این‌گونه اقدامات، عزم ملت ایران را نه‌تنها متزلزل نمی‌کند بلکه در مسیر جهاد، علم، مقاومت و ایثار راسخ‌تر خواهد ساخت.

پاسخ این جنایت، صرفاً نظامی یا دیپلماتیک نخواهد بود، بلکه در میدان رسانه، تبیین و بیداری ملت‌ها و گسترش مقاومت، کوبنده‌تر از همیشه داده خواهد شد.

در پایان، با افتخار اعلام می‌کنیم:

سازمان بسیج رسانه، گوش به فرمان مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، در کنار رزمندگان جان‌برکف، نیروهای مسلح مقتدر، دانشمندان افتخارآفرین و در دفاع از ملت مظلوم و بی‌دفاع، تا آخرین نفس در جبهه روایت و مقاومت ایستاده است و ان شاالله نابودی رژیم صهیونیستی نزدیک خواهد بود.

انتهای پیام/

خبرنگار: آزاده بابانژاد
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار