دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۰۳۸۴
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۵

طرز تهیه پاناکوتا با ماست ایسلندی

به گزارش آوای خزر، محبوب‌ترین دسر ایتالیایی را می‌توانید با ماست ایسلندی درست کنید و یک دسر پروتئینی و خوشمزه داشته باشید. یک گزینه فوق‌العاده برای میان وعده ورزشکاران و افراد دارای رژیم! پاناکوتا با ماست ایسلندی را می‌توانید با انواع مغز‌ها، عسل و انواع مربا سرو کنید. امیدواریم لذت ببرید.

ماست ایسلندی کاله خرید آنلاین یک فنجان
خامه خرید آنلاین یک فنجان
روغن نباتی به مقدار لازم
پودر ژلاتین یک قاشق چای‌خوری
آب دو قاشق غذاخوری
شکر یک‌چهارم فنجان
عصاره وانیل نصف قاشق چای ‌خوری
توت فرنگی خرد شده نصف فنجان

مرحله اول

برای شروع آب را داخل یک کاسه ریخته و پودر ژلاتین را داخل آب بریزید و کنار قرار دهید تا حل شود.

مرحله دوم

اگر می‌خواهید پاناکوتا را داخل بشقاب سرو کنید، داخل قالب را با روغن نباتی خوب چرب کنید تا بعد از این که پاناکوتا آماده شد بتوانید آن را راحت برگردانید.

مرحله سوم

یک کاسه متوسط بردارید. ماست و نصف فنجان خامه را داخل کاسه بریزید و با همزن دستی مواد را با هم ترکیب کنید و کنار قرار دهید.

مرحله چهارم

شکر و نصف فنجان باقی مانده از خامه را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

مرحله پنجم

وانیل را هم به تابه اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله ششم

تمام مواد را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید و به طور مساوری داخل قالب‌ها بریزید.

مرحله هفتم

قالب‌ها را به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از چهار ساعت آن‌ها را داخل یک کاسه برگردانید و با انواع میوه مثل توت فرنگی یا میوه‌های فصل تزیین کنید.

نکات سرو

علاوه بر میوه‌ها پاناکوتا را می‌توانید با انواع مربا مثل مربای توت فرنگی یا مربای کدو تنبل سرو کنید یا حتی از عسل یا شربت افرا استفاده کنید.

 

انتهای پیام/2000

برچسب ها: ژله
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار