دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۰۵۸۵
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۴
عضو کانون سراسری مرغداران گوشتی از استمرار ثبات قیمت مرغ تا ۱۵ اسفند به دلیل تعادل عرضه و تقاضا خبر داد.
قیمت هر کیلو مرغ در بازار چند؟به گزارش آوای خزر، برومند چهارآیین عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی از ثبات نرخ مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۸ هزار و ۵۵۰ تومان و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۲ هزار و ۳۰۰ تومان است.

عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی افزود: با توجه به شرایط کنونی عرضه و تقاضا پیش بینی می‌شود روند ثبات قیمت در بازار همچنان ادامه یابد و تنها ممکن است در اوایل و اواخر هفته قیمت مرغ به سبب ازدیاد تقاضا ۲ تا ۳ درصد نوسان یابد.

چهارآیین با اشاره به اینکه مرغداران در فروش هر کیلو مرغ یک هزار و ۵۰۰ تا یک هزار و ۶۰۰ تومان متضرر هستند بیان کرد: با توحه به هزینه تمام شده تولید، مرغداران تا ۱۵ اسفند همچنان در حاشیه زیان هستند و از این تاریخ به بعد به سبب ازدیاد تقاضا، قیمت مرغ به نرخ واقعی خود خواهد رسید.

او این مقام مسئول قیمت واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۹ هزار و ۷۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ را ۱۴ هزار تومان اعلام کرد.

عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه مرغ شب عید نداریم گفت: بنابر برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته میزان جوجه‌ریزی در دی و بهمن به بیش از ۱۲۵ میلیون قطعه خواهد رسید که به این ترتیب کمبودی در عرضه وجود ندارد.

چهارآیین متوسط قیمت کنونی هر قطعه جوجه یک روزه را ۲ هزار و ۹۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به آغاز پیک جوجه ریزی از دهم بهمن برای ایام پایانی سال پیش بینی می‌شود که قیمت جوجه طی این مدت نوسانی نداشته باشد.

او با بیان اینکه نیازی به واردات گوشت مرغ نداریم اظهار کرد: با توجه به پتانسیل بالای تولید و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای جوجه‌ریزی در واحد‌های مرغداری، کمبودی در عرضه وجود ندارد که مسئولان تنظیم بازار بخواهند بخشی از نیاز کشور را از طریق واردات تأمین کنند.

عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی از ثبات قیمت نهاده‌های دامی در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون قیمت هر کیلو ذرت در بازار آزاد یک هزار و ۷۰۰ تا یک هزار و ۷۵۰ تومان و کنجاله سویا ۲ هزار و ۴۵۰ تومان است در حالی که متأسفانه قیمت سایر نهاده‌ها همچون ریز مغذی، واکسن، مکمل‌ها و ... نسبت به ابتدای سال بیش از ۴ برابر رشد داشت.

چهارآیین ادامه داد: با وجود آن که مسئولان تنظیم بازار رشد ۴ برابری قیمت دارو، واکسن و ریز مغذی‌ها را در قیمت تمام شده تولید لحاظ نکردند از این رو باید گفت که اگر قیمت جوجه یک روزه و سایر نهاده‌ها به طور نامتعارف در اسفند ماه افزایش یابد بدون تردید بر نرخ تمام شده تولید و قیمت نهایی بازار اثر خواهد گذاشت.
 
خرید تضمینی مرغ با شیوه فعلی دردی از مرغداران دوا نمی‌کند

او درباره آخرین وضعیت خرید تضمینی مرغ گفت: اگر چه طی یک ماه گذشته خرید تضمینی مرغ از مرغداران در حال انجام است، اما اگر روزانه یک هزار تن مرغ از سطح بازار جمع‌آوری نشود به سبب عدم ورود شوک به بازار، خرید تضمینی تأثیری در کاهش زیان مرغداران نخواهد داشت.

این مقام مسئول ادامه داد: در حال حاضر متوسط قیمت تمام شده هر کیلو مرغ منجمد ۱۴ هزار تومان است در حالی که پشتیبانی امور دام آن را با نرخ ۱۳ هزار تومان خریداری می‌کند و بدیهی است که با این وجود مرغداران تمایلی به عرضه مرغ تولیدی خود نخواهند داشت.
 
صادرات مرغ با شرایط فعلی رونق نخواهد گرفت

چهارآیین درباره آخرین وضعیت صادرات مرغ گفت: با وجود آنکه صادرات به ظاهر آزاد است، اما اخذ تعرفه ۵ هزار تومانی موجب شده صادرات برای صادرکنندگان صرفه اقتصادی نداشته باشد و همواره به سبب راه‌های متعدد زمینی و گسترده بودن مرز‌ها به صورت قاچاق به کشور‌های ترکیه، افغانستان و عراق در حال انجام است.

او در پایان با اشاره به اینکه صادرات به شیوه فعلی رونق نخواهد گرفت تصریح کرد: علی رغم پتانسیل بالای تولید در صنعت مرغداری مسئولان امر باید از اتخاذ تصمیمات خلق‌الساعه و اخذ تعرفه نامعقول برای صادرات اجتناب کنند تا بتوانیم ارزآوری قابل توجهی از ناحیه صادرات داشته باشیم./باشگاه خبرنگاران
 
انتهای پیام/2000
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها