دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۰۹۹۷
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳
در سال 1350 برف و کولاک مرگباری در ایران بوقوع پیوست که موجب جان باختن حدود 4000 نفر شد.

کولاکی که جان 4000 ایرانی را گرفتبه گزارش آوای خزر به نقل از اسپوتنیک، در سال 1350 برف و بوران شدید در ایران موجب خسارات جانی و مالی فراوان شد. بارش هشت متر برف در پنج روز، کشته شدن چهار هزار نفر، مسدود شدن اغلب جاده های کشور، از بین رفتن خانه ها و مدفون شدن تعداد زیادی از خانه ها زیر بارش برف و ناپدید شدن 200 روستا اتفاقاتی هستند که 48 سال قبل در ایران رخ داد و حسابی جهان را شوکه کرد.

این کولاک که رکورد بیشترین تعداد مرگ انسان را دارد، در ایران با آب و هوای گرم رخ داد. این فاجعه در ایران آفتابی در 14 بهمن 1350 رخ داد و این کشنده ترین کولاک برفی تاریخ بود.

​طبق گزارش هایی که در سایت های خارجی، ایرانی و روزنامه های قدیمی دیده می شود، مصیبت بارترین حوادث اینها بودند؛ مدفون شدن 12 روستا در منطقه سمیرم، مرگ بیش از هزار نفر در ارتفاعات گیلان، 40 خانوار در یکی از روستاهای کشور، مدفون شدن یک قطار بزرگ با تمام سرنشینانش، روستاهای کاکان و کمهر در نزدیکی یاسوج و روستای شکلاب در مرز ایران و ترکیه.

​برای برف و بوران یاد شده به کسی هشدار داده نشده بود، در ابتدا مردم از بارش برف شاد بودند. اما به زودی برف آرام به بوران شدید برفی تبدیل شد. و اگر در شهرهای بزرگ مردم می توانستند با این پدیده مبارزه کنند، در روستاهای کوچک مردم فقط به انتظار پایان برف در خانه های خود مخفی می شدند.

همچنین بدنبال کولاک در آن روزها دمای بعضی از استان های کشور به شدت افت کرد و بعضی از شهرها مانند شهرکرد، سرمای زیر 27 درجه را تجربه کردند. البته پایین آمدن دما به همین جا ختم نشد. دو روز بعد خراسانی ها با سرمای منفی 36 درجه سانتی گراد مواجه شدند. در آن زمان روزنامه های مختلف شروع کردند به تیتر کردن خبر روز و سرمایی که به معنای واقعی استخوان سوز بود.

انتهای پیام/1000
برچسب ها: کولاک ، بارش برف
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: