دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۱۴۰
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۰
رئیس مرکز تحقیقات سوختگی مطرح کرد؛
رئیس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران، از سوختگی الکتریکی به عنوان یکی از سوختگی های پرچالش با پتانسیل ناتوان کنندگی و حتی معلولیت قطع اندام دانست.

 


به گزارش آوای خزر به نقل از مهر، طیب قدیمی، در آستانه برگزاری نهمین کنگره کشوری سوختگی، به مقوله پیشگیری در حوزه سوختگی اشاره کرد و گفت: پیشگیری، مقوله ای است که بیش از پیش می بایست در حوزه سوختگی مورد توجه همگان قرار گیرد.


وی با عنوان این مطلب که عوارض جسمی حاد و مزمن سوختگی الکتریکی هزینه های زیادی بر نظام سلامت، فرد و خانواده او تحمیل می کند، ادامه داد: هزینه پیشگیری از وقوع سوختگی الکتریکی با استانداردسازی توسط نهادها و سازمان های مسئول و ناظر این موضوع بسیار کمتر از هزینه درمان است و قسمت عمده آن می تواند در راستای آموزش برای پیشگیری باشد.


رئیس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به هزینه های بالای سوختگی، گفت: سوختگی الکتریکی، یکی از انواع سوختگی است که علاوه بر هزینه های سنگین اقتصادی، با عارضه های شدید جسمانی برای فرد آسیب دیده همراه است.


قدیمی با عنوان این مطلب که کمتر از ۱۰ درصد حوادث سوختگی ناشی از سوختگی الکتریکی است، افزود: هر چند سوختگی الکتریکی نسبت به سایر سوختگی ها از شیوع کمتری برخوردار است، اما با ضایعات و مشکلات منجر به ناتوانی فرد آسیب دیده همراه است.


وی افزود: بررسی ها نشان داده است که بالای ۳۰ درصد سوختگی های الکتریکی منجر به قطع عضو فرد آسیب دیده می شود.
رئیس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران، از کار افتادگی و تحمیل بار مالی به اقتصاد سلامت و کشور به عنوان دیگر تبعات سوختگی الکتریکی عنوان کرد و گفت: قریب به اتفاق سوختگی های الکتریکی در محیط کار رخ می دهد که لازم است به مقوله ایمنی محیط کار و نیروهای شاغل، بیش از پیش توجه شود.


قدیمی، بر اصلاح رفتار مردم در پیشگیری از سوختگی تاکید کرد و افزود: سالانه ۱۳۰۰ نفر بر اثر سوختگی الکتریکی دچار قطع عضو می شوند.


انتهای پیام/1000

برچسب ها: سوختگی
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: