دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۱۲۶۳
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۱
پژوهشگران آمریکایی توانستند ربات نمونه‌گیر خون خود را با موفقیت روی انسان آزمایش کنند.

به گزارش آوای خزر، دو سال پیش، خبرهایی در مورد یک ابزار رباتیک منتشر شد که برای گرفتن نمونه‌های خون ابداع شده بود. این ابزار در آن زمان فقط روی دست‌های مصنوعی آزمایش شد اما اکنون نخستین آزمایش خود روی انسان‌های زنده را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

این ابزار که توسط گروهی از پژوهشگران "دانشگاه راتگرز" (RU) آمریکا ابداع شده، ابتدا روی دست بیمار قرار می‌گیرد و سپس با استفاده از سیستم سونوگرافی، رگ مناسب را برای گرفتن خون پیدا می‌کند. ابزار پس از پیدا کردن رگ مناسب، سوزنی را در رگ قرار می‌دهد و نمونه خون را از آن می‌گیرد. نمونه خون برای بررسی، به یک تحلیل‌گر خونی منتقل می‌شود.

ربات نمونه‌گیر خون در آزمایش‌های اخیر، روی ۳۱ داوطلب به کار رفت. موفقیت این ربات روی ۲۵ داوطلب که رگ آنها به آسانی پیدا شد، ۹۷ درصد و روی بقیه داوطلبان، ۸۷ درصد بود.

پژوهشگران باور دارند که این ربات می‌تواند برای رسیدن به استانداردهای بالینی، کارآمد باشد. شاید این ربات بتواند علاوه بر گرفتن نمونه‌های خون، برای کارهای دیگری مانند آنژیوکت و دیالیز نیز به کار برود. هنگامی که تلاش‌های مکرر انسان‌ها برای یافتن رگ‌ها ناکام بماند، امکان بروز پیامدهایی مانند "فلبیت" (Phlebitis)، "ترومبوزیس" (Thrombosis) و عفونت وجود خواهد داشت.

"جاش لفیمر" (Josh Leipheimer)، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: ابزارهایی مانند این ربات می‌توانند به پزشکان کمک کنند تا نمونه‌های خون را سریع‌تر، ایمن‌تر و با اطمینان بیشتر به دست بیاورند. این ابزارها می‌توانند از بروز پیامدهایی احتمالی و درد فرو رفتن چندین سوزن در پوست نیز پیشگیری کنند.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها