آوای خزر، موجی از دنیای خبر      تازه ترین اخبار را در آوای خزر جستجو نمائید.      
کد خبر: ۱۱۴۶۵
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۵
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف گوجه سوخته به علت ایجاد ترکیبات کربن برای بدن مضر بوده و می‌تواند شانس ابتلا به سرطان را ایجاد کند.

به گزارش آوای خزر،نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: تمام مواد غذایی مانند گوجه سوخته، کباب سوخته، برنج سوخته و ... به علت ایجاد ترکیبات کربن می‌توانند برای سیستم ایمنی بدن مشکلاتی به وجود آورند.

او افزود: مصرف سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی به صورت خام، پخته یا کبابی همراه با غذا توصیه می‌شود، اما حرارت دادن زیاد آن‌ها باعث سوخته شدن پوست شان خواهد شد. در این گونه مواقع باید قبل از مصرف پوست سوخته شده آن‌ها را جدا کرد؛ چرا که مصرف پوست سوخته گوجه فرنگی عاملی در جهت افزایش شانس ابتلا به سرطان است.

جوزدانی با اشاره به از بین رفتن ویتامین C موجود در گوجه فرنگی هنگام برش دادن اظهار کرد: برش دادن، پختن و قرار دادن گوجه فرنگی در معرض هوای آزاد باعث از دست رفتن ویتامین‌های C آن خواهد شد.

او تصریح کرد: پلی فنول‌های موجود در گوجه فرنگی از ترکیبت دیگر آنتی اکسیدان‌ها هستند که در جلوگیری از بروز انواع سرطان‌های گوناگون مانند سرطان پروستات نقش موثری ایفا می‌کنند.

نحوه صحیح کبابی کردن گوجه فرنگی

جوزدانی درباره نحوه صحیح کبابی کردن گوجه فرنگی، گفت: موثر‌ترین و ساده‌ترین تکنیک برای کبابی کردن گوجه فرنگی به گونه‌ای که آب خود را از دست ندهد پیچاندن آن در فویل است.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: گوجه فرنگی که پررنگ‌تر و تازه‌تر باشد برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید‌تر خواهد بود.

 

جوزدانی در پایان گفت: مصرف سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی در طول روز یا هفته هیچ معضل یا مشکلی برای بدن ایجاد نمی‌کند و خوردن آن‌ها به تمام افراد در طول روز توصیه می‌شود.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار