دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۲۰۱۲
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۹
برخی افراد به بوی نامطبوع و زهم مرغ حساس بوده و از خوردن این گوشت سفید خودداری می‌کنند. در این مطلب چند روش ساده برای ازبین بردن بوی بد مرغ پیشنهاد می‌کنیم که غذای شما را لذیذتر می‌کند.

به گزارش آوای خزر، برخی افراد به بوی نامطبوع و زهم مرغ حساس بوده و از خوردن این گوشت سفید خودداری می‌کنند. در این مطلب چند روش ساده برای ازبین بردن بوی بد مرغ پیشنهاد می‌کنیم که غذای شما را لذیذتر می‌کند.

روش‌های ساده ازبین بردن بوی بد مرغ

برای از بین بردن بوی بد مرغ، روش‌های مختلفی وجود دارد؛ در ادامه به برخی از این راهکار‌ها اشاره می‌کنیم:

◊ با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز مرغ را طعم دار کنید تا بوی آن از بین برود.

◊ اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی زهم آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید میتوانید از هویج استفاده کنید.

◊ برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ یا گوشت گوسفند هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنید.

یکی از روش‌های از بین بردن بوی بد مرغ این روش بسیار ساده و ابتدایی در تهیه مرغ می‌باشد.

◊ ابتدا مرغ را تکه تکه کرده دو عدد پیاز را رنده کرده با نمک و زعفران آب شده و یک قاشق غذا خوری آبلیمو مخلوط میکنیم.

سپس در یک قابلمه یک لایه مرغ چیده و مقداری از مواد را روی آن می‌ریزیم.

به همین روش ادامه می‌دهیم تا مواد تمام شود سپس مقداری روغن اضافه و مرغ را دم می‌اندازیم و زیر قابلمه را کم کرده تا بپزد.

مرغ را در سس یا آب لیمو بخوابانید.

◊ در زمان کباب کردن، علف لیمو داخل مرغ قرار دهید.

◊ در زمان سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید.

◊ در زمان خواباندن مرغ، از سیر رنده شده زیادی استفاده کنید.

◊ یک شب قبل، کمی نمک روی تکه‌های مرغ بپاشید و در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. روز بعد خوب آن را بشویید.

◊ مرغ را ابتدا در کره تفت دهید و سپس روال پخت را ادامه دهید. تکه‌های مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در آب لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.

◊ در آب مرغ در حال پخت، یک عدد سیب، ۲ چوب دارچین، چهارعدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه کنید تا بوی نامطبوع مرغ از بین برود.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها