دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۲۶۵۱
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷
زمان ملاقات در بیمارستان ها همیشه نیاز به تمهیداتی دارد ولی در این شرایط قطعا مساله جدی تر است. اینکه از یک خانواده ۶ تا ۷ نفر برای ملاقات یک فرد تازه زا بروند، درست نیست و احتمال خطر ابتلا به کرونا را بسیار بالا می برد.

به گزارش آوای خزر،به نقل از شفقنا، دکتر بلقیس اولادی، متخصص زنان در خصوص توصیه های پیشگیری از کرونا درباره زنان باردار گفت: سیستم ایمنی بدن زنان باردار در مقابل تمام بیماری ها تضعیف شده است، بدن این گروه مثل بچه ها و افراد مسن و بالای ۶۰ سال می مانند. آنها باید مراقبت های بیشتری داشته باشند. شستشوی دستها مکررا انجام شود و کمتر در محیط شلوغ تردد کنند تا فصل سرما تمام شود.

وی افزود: اگر زنان باردار در ماه های آخر هستند و فشار خون ندارند و رشد جنین خوب است، لازم نیست مراجعه هفتگی به مطب ها داشته باشند. این اطلاعات معمولا تا ۳۲ و ۳۳ هفتگی به دست می آید و یا می توانند در ساعت نه چندان شلوغ مراجعه کنند. مگر اینکه فشار خون داشته باشند و در این صورت کارشان سخت می شود و باید هر هفته و یا هر دو هفته یکبار به پزشک مراجعه کنند.

سالخوردگان مطلقا نباید برای ملاقات به بیمارستان بیایند

وی در مورد اینکه آیا در بیمارستانهایی که برای زایمان در نظر گرفته شده تمهیدات خاصی رعایت می شود؟ کلا در هر جایی که شلوغ است نیاز به مراقبت و دقت وجود دارد. مثلا زمان ملاقات در بیمارستان ها همیشه نیاز به تمهیداتی دارد ولی در این شرایط قطعا مساله جدی تر است. اینکه از یک خانواده ۶ تا ۷ نفر برای ملاقات بروند، درست نیست یا اینکه زائو به خانه برود و همین ماجرا در خانه هم پیش می آید باید این فرهنگ اصلاح شود. چون در اتاق کوچکی که برای پذیرش یک یا دو بیمار طراحی شده به یکباره بیست ملاقات کننده وجود دارد. زائو نهایتا ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت در بیمارستان است، این موارد باید رعایت شود و کسی نباید دلخور شود و توقع در این موضوع کم شود. خصوصا سالخوردگان مطلقا نباید برای ملاقات به بیمارستان بیایند، چون احتمال آلودگی خود آنها و یا انتقال آلودگی به تازه مادر وجود دارد. این مسائل بیشتر فرهنگی است و هر کسی خود باید بنشیند و کلاه خود را قاضی کند و به این نتیجه برسد که رفتن او بیش از نرفتنش آسیب زننده است.

دکتر اولادی تصریح کرد: ازدحام در بیمارستان ها مشکل زا است. بخصوص در سالن های انتظار و کلنیک ها و در این شرایط خطر انتقال بیماری در محیط های درمانی بسیار بالاست. شخصی که ده سال ناراحتی معده داشته می تواند صبر کند تا این مدت اپیدمی بیماری شایع شده نیز بگذرد و سپس به پزشک متخصص مراجعه کند. تا محیط درمانی خلوت تر باشد، اگر این توصیه ها را رعایت کنیم کمتر مشکل پیش می آید.

تغذیه زنان باردار برای جلوگیری از ابتلا به کرونا

این متخصص زنان در خصوص تغذیه برای زنان باردار اظهار کرد: مثل همه بخصوص شیر و عسل الان برای آنها مفید است. غذاهای گرم بهتر هستند و باید سعی کنند از غذاهای سرد از جمله خیار و گوجه و پنیر پرهیز کنند. بخصوص مایعات گرم از جمله شیر و عسل ماده غذایی خوبی برای زنان باردار است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: