دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۲۶۹۱
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳
سوفله بادمجان یک پیشنهاد خوشمزه برای پیش غذای مجلسی است.
آوای خزر/ اگر طرفدار بادمجان و غذاهای جدید هستید، پیشنهاد ما به شما سوفله بادمجان است. سوفله در واقع نوعی کیک سبک است که در فر یا تنور، با مواد متنوع و مختلفی تهیه می‌شود. طرز تهیه سوفله بادمجان را در مجله دلتا بخوانید.

مواد لازم تهیه سوفله بادمجان :

  • پیاز: یک عدد
  • بادمجان: یک کیلو
  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزای رنده شده:  ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی:۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 مواد لازم تهیه سس سفید :

  •  شیر: یک پیمانه
  • کره: ۵۰ گرم
  • خامه: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
سوفله بادمجان

طرز تهیه سوفله بادمجان

طرز تهیه سوفله بادمجان :

بادمجان‌ها را پوست گرفته و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. کمی نمک روی آن‌ها پاشیده و یک ساعت کنار بگذارید تا نمک جذب بادمجان شود؛ سپس آن‌ها را سرخ کنید.

گوشت را با پیاز رنده شده و کمی نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز دهید.

در تابه‌ای مخلوط گوشت را با مقداری روغن تفت دهید تا گوشت سرخ شود؛ سپس رب را به آن بیفزایید.

برای تهیه سس سفید، در قابلمه کوچکی، آرد و کره را با هم تفت دهید؛ سپس شیر را به آرامی به آن بیفزایید.

در آخر نمک، فلفل و خامه را اضافه کرده، روی شعله ملایم هم بزنید تا سس غلیظ شود.

پس از آماده شدن سس، بادمجان‌های سرخ شده را کف یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر بچینید و سطح آن را با لایه ای از مخلوط گوشت بپوشانید. روی گوشت را با سس سفید و پنیر پیتزا بپوشانید و یک لایه دیگر به همین شکل بگذارید.

ظرف را حدود ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا غذا بپزد؛ سپس شعله بالای فر را روشن کنید تا سطح سوفله حرارت ببیند و طلایی رنگ شود.

سوفله بادمجان آماده است؛ می‌توانید آن را با انواع سالاد و سس کچاپ سرو کنید.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: پیش غذا ، غذاهای ملل
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها