دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۲۸۰۳
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۴
به تامین نیازهای متعارف زندگی مانند لباس،وسایل منزل و... نفقه گفته می‌شود. طبق قانون وظیفه تامین نفقه زن بر عهده همسر وی قرار دارد.

به گزارش آوای خزر، عقد ازدواج موجب به وجود آمدن حقوق و تکالیفی در روابط میان زن و مرد می‌شود. یکی از این تکالیف لزوم پرداخت نفقه به زن است. در قانون مرد موظف به انجام این تکلیف است و این امر به اندازه‌ای اهمیت دارد که قانونگذار ضمانت اجرای عدم پرداخت نفقه را تعیین کرده و در صورت ترک انفاق از سوی مرد، ممکن است به مجازات حبس محکوم شود. اما گاهی این سؤال در رابطه با پرداخت نفقه به زن مطرح می‌شود، که آیا به زن شاغل هم نفقه تعلق می‌گیرد؟ میزان نفقه زن شاغل چقدر است ؟ در خصوص میزان نفقه زن شاغل در مجله دلتا بر اساس قانون مدنی توضیح داده شده است.

نفقه زن

طبق قانون تکلیف پرداخت نفقه به زن بر عهده مرد است. باید در نظر داشت که نفقه مشروط به فقر و مشکلات مالی زن نیست. بنابراین حتی اگر وی دارایی و اموال داشته و قادر به تامین نیازهای خود باشد و یا در صورتی که شاغل بوده، باز هم پرداخت نفقه وی بر عهده شوهر است.

نفقه زن

میزان نفقه زن شاغل

همانطور که گفته شد در پرداخت نفقه به زن تفاوتی میان زنان شاغل و زنان غیر شاغل وجود ندارد. البته پرداخت نفقه به فرزند چنین شرایطی ندارد. زیرا شرط پرداخت نفقه به فرزندان این است که بعد از رسیدن  به سن قانونی، اگر فرزند صاحب مال کافی نباشد و نتواند به واسطه اشتغال به کاری نفقه خود را تأمین کند به وی نفقه تعلق می‌گیرد. بنابراین اگر فرزندان صاحب دارایی باشند و یا بتوانند کار کنند و صاحب درآمد باشند، پرداخت نفقه ایشان بر پدر ضروری نیست. اما در خصوص نفقه زن، تأمین نیازهای وی از قبیل مسکن ، لباس، اثاث منزل و هزینه‌های درمانی و بهداشتی و خدمتکار در صورت عادت یا احتیاج بر عهده شوهر است و در این خصوص تفاوتی بین زن شاغل و غیر شاغل وجو ندارد.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: نفقه
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها