دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۲۸۲۲
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۴
تهیه انواع ترشی‌های رنگارنگ و خوشمزه بعنوان چاشنی‌های محبوب سفره‌های ایرانی رواج گسترده‌ای در ایران دارد. ترشی یونانی به دلیل داشتن زیتون، ذرت، قارچ، جوانه گندم یا ماش، علاوه بر این که یک چاشنی خوشمزه با طعم عالی می‌باشد، ارزش غذایی بالایی نیز دارد.

آوای خزر/ تهیه انواع ترشی‌های رنگارنگ و خوشمزه بعنوان چاشنی‌های محبوب سفره‌های ایرانی رواج گسترده‌ای در ایران دارد. ترشی یونانی به دلیل داشتن زیتون، ذرت، قارچ، جوانه گندم یا ماش، علاوه بر این که یک چاشنی خوشمزه با طعم عالی می‌باشد، ارزش غذایی بالایی نیز دارد، زیرا هر یک از این مواد دارای خواص بی نظیر برای سلامتی انسان می‌باشند. به همین منظور در ادامه به ارائه طرز تهیه ترشی یونانی می‌پردازیم.

مواد لازم

  • قارچ: ٢۵٠ گرم
  • ذرت شیرین: ٢٠٠ گرم
  • جوانه گندم یا ماش: ١٠٠ گرم
  • فلفل دلمه ای: ۳ عدد (سبز، زرد، قرمز)
  • زیتون سبز: ١۵٠ گرم
  • زیتون سیاه: ۱۵۰ گرم
  • سرکه: ۲ لیوان
  • فلفل قرمز: ١ قاشق مرباخوری
  • نمک: به مقدار نیاز
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی یونانی؛ دو روزه آماده است!

دستور تهیه ترشی یونانی

۱. در ابتدای کار قارچ‌ها را درون آب در حال جوش بیاندازید و ۶ دقیقه به آن زمان دهید، تا بپزد. سپس قارچ‌ها را آبکش کنید، پس از سرد شدن آن‌ها را به صورت ورقه ورقه و یا نگینی خرد کنید.

۲. در مرحله بعد قارچ‌ها را درون ظرف نسبتا بزرگی بریزید، سپس فلفل دلمه‌ای سبز و زرد و قرمز را به دلخواه به شکل نگینی و یا خلال مانند خرد کنید و به قارچ‌ها اضافه نمایید.

۳. در ادامه طرز تهیه ترشی یونانی لازم است، که از زیتون سبز و زیتون سیاه بدون هسته استفاده کنید و آن‌ها را به مواد قبلی اضافه کنید.

۴. سپس سرکه، ذرت شیرین، پودر فلفل قرمز، نمک و روغن زیتون را به مواد اضافه نمایید و کاملا آن‌ها را با هم مخلوط نمایید.

۵. در مرحله آخر، به دلخواه جوانه ماش و یا جوانه گندم را به آن اضافه کنید و دوباره مواد را باهم ترکیب نمایید.

۶. حال که ترشی یونانی آماده شده را درون ظرف شیشه‌ای در بسته بریزید و به مدت ۲ روز در یخچال نگهداری کنید. پس این مدت ترشی به اصطلاح رسیده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

انتهای پیام/1005

 
برچسب ها: ترشی یونانی ، ترشی ، شور
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها