دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۲۸۸۴
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۲
دلمه از جمله غذاهای خانگی خوشمزه است که پخت آن نیاز به خلاقیت و حوصله دارد.

به گزارش آوای خزر، دلمه کلمه‌ای ترکی و به معنی شکم پر است. وقتی صحبت از دلمه می‌شود؛ بسیاری به یاد برگ‌مو می‌افتند. در حالی که دلمه فقط برگ‌مو نیست و دلمه‌ها انواع مختلفی را شامل می‌شوند. با بخش آشپزی مجله دلتا و طرز تهیه دلمه خوش‌طعم ماکارونی همراه باشید.

مواد لازم تهیه دلمه ماکارونی:

  • نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
  • شکر (اختیاری) به میزان لازم
  • زعفران (دم‌کرده) به میزان کافی
  • سرکه (اختیاری) به میزان لازم
  • سبزی دلمه (ساطوری شده) ۵۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • پیاز (نگینی شده) ۲ عدد
  • لپه (پخته‌شده) ۲ فنجان
  • ‏ماکارونی شکل‌دار ۳ فنجان
  • روغن مایع یک فنجان
  • گوجه‌فرنگی به میزان لازم

دلمه ماکارونی

طرز تهیه:

_برای پخت دلمه ابتدا پیاز را در روغن تفت داده و بعد از سبک شدن آن، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. نمک، فلفل و ادویه را به میزان لازم به این مخلوط بیافزایید.

_ماکارانی را در ظرف مناسب با کمی نمک، روغن و زردچوبه (برای رنگ گرفتن ماکارونی) بپزید و بعد از آنکه کاملا مغزپخت شد، آن را آبکش کنید.

برای اینکه تکه‌های ماکارونی به هم نچسبد می‌توانید در ابتدای پخت، به آب آن یک قاشق آبلیمو اضافه کرده یا بعد از آبکش، روی آن آب ولرم بریزید.

_در ظرف دیگری، ماکارونی و گوشت تفت‌داده‌شده را مخلوط کنید و سپس سبزی و لپه را به آن بیافزایید. بعد از آنکه مواد خوب با هم مخلوط شد، زعفران دم‌شده را اضافه کنید. در این قسمت می‌توانید بسته به ترش یا شیرین‌بودن مواد، سرکه یا شکر استفاده کنید.

_مواد آماده شده‌ دلمه را می‌توانید درون برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجه‌فرنگی یا کلم بپیچید. با این تفاوت که باید دلمه برگ مو را با سس، آب، روغن و چاشنی بپزید و بقیه دلمه‌ها را با سس، آب و رب گوجه‌فرنگیِ تفت داده شده در روغن و ادویه‌جات.

_برای چاشنی شیرین شکر را دو برابر سرکه و برای چاشنی ترش، سرکه را بعد از گذشت نیمی از زمان پخت دلمه‌ها بریزید تا دلمه‌ها سفت نشود. دلمه ها را درون ظرفی چیده و نوش جان کنید. دلمه ماکارونی در کنار نان نیز سرو می‌شود.

برچسب ها: آشپزی ، آموزش آشپزی ، دلمه
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار