دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۳۶۰۶
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۷
پژوهشگران استرالیایی و برزیلی در بررسی جدید خود دریافتند محصولاتی مانند قهوه که از مناطق جنگل‌زدایی شده به دست می‌آیند، می‌توانند عامل ابتلا به مالاریا باشند.

به گزارش آوای خزر و به نقل از فیز، پژوهشگران "دانشگاه سیدنی"(USYD) استرالیا و "دانشگاه سائو پائولو"(USP) برزیل، در بررسی جدیدی تخمین زده‌اند که در نقاط مهم جنگل‌زدایی شده برای تجارت‌های بین‌المللی از جمله مناطقی که محصولاتی مانند قهوه، سویا، کاکائو، محصولات وابسته به چوب، روغن نخل و پنبه را ارائه می‌دهند، ۲۰ درصد خطر مالاریا وجود دارد.

پروفسور "مانفرد لنزن"(Manfred Lenzen)، استاد دانشگاه سیدنی و از نویسندگان این پژوهش گفت: ما باید بیشتر مراقب تهیه و مصرف محصولات مورد نیاز خود باشیم و از خریدن محصولاتی که از مناطق جنگل‌زدایی شده می‌آیند، خودداری کنیم. به جای خریدن این محصولات، باید به خرید محصولاتی بپردازیم که به حمایت از مالکان زمین‌های کشورهای در حال توسعه کمک می‌کنند.

پژوهش‌های پیشین نشان داده‌اند که جنگل‌زدایی و اختلالات پیش آمده در جنگل‌های بارانی می‌توانند به انتقال مالاریا منجر شوند زیرا در این مناطق، شرایطی پیش می‌آید که به سکونت حشرات کمک می‌کند.

این پژوهش، نخستین پژوهشی است که ارتباط میان تقاضای جهانی برای کالا را با افزایش جنگل‌زدایی و بالا رفتن خطر ابتلا به مالاریا در انسان‌ها مورد بررسی قرار می‌دهد.

دکتر "آرونیما مالک"(Arunima Malik)، از نویسندگان این پژوهش گفت: این پژوهش برای نخستین بار، به بررسی نقش مصرف جهانی در افزایش جنگل‌زدایی و ابتلا به مالاریا می‌پردازد. مصرف بی‌رویه انسان‌ها به وضوح این روند را هدایت می‌کند.

لنزن افزود: تغییر جهت مصرف از جنگل‌زدایی، مزایای بسیاری برای پیشگیری از مالاریا دارد و می‌تواند از کاهش تنوع زیستی پیشگیری کند و میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای را نیز کاهش دهد.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: