دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۳۷۱۸
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۶
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی گفت: بنده به ساختار ستاد ملی مقابله با کرونا ایراد اساسی دارم و باید ریاست این ستاد با شخص رییس جمهور یا حداقل معاون اول رییس جمهور باشد تا بتوانند با یک سازکار مناسب، در مقابل بحران‌های جدی متاثر از کرونا در کشور مقابله کند.

به گزارش آوای خزر، "شهباز حسن‌پور" در گفت‌وگو با ایسنا، با انتقاد شدید از مدیریت کشور در راستای مقابله با ویروس کرونا، گفت: در دنیا روسای جمهور کشورهای مختلف شخصا بحث کرونا را دنبال می‌کنند اما متاسفانه در ایران این موضوع خطیر و مهم فقط به وزارتخانه بهداشت و درمان سپرده شده است که یکی از ایرادات اساسی و ساختاری کار می‌باشد.

وی ادامه داد: باید واقع بین بود. کجا وزیر کشور و وزیر دفاع از وزیر بهداشت برای در اختیار گذاشتن همه امکانات کشور تمکین می‌کنند؟! بنده به این ساختار ایراد اساسی دارم و باید ریاست ستاد مقابله با کرونا با شخص رییس جمهور یا حداقل معاون اول رییس جمهور باشد تا بتوانند با یک سازکار مناسب، در مقابل بحران‌های جدی متاثر از کرونا در کشور مقابله کند.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از ابعاد بحران شیوع کرونا در کشور درمان بیماران است اما در کنار این بحران، بحث کسب و کار مردم و بحث پیوست‌های اجتماعی کشور نیز مطرح خواهد شد که متاسفانه تاکنون برای این موارد هیچ کاری انجام نشده است و تعداد زیادی از کسبه خرد در این وضعیت در حال نابود شدن هستند و از سوی دولت هیچ فکر اساسی برای آنها نشده است.

وی به افزایش شیوع این ویروس در سطح کشور اشاره و اضافه کرد: متاسفانه با افزایش شیوع این ویروس، بخش‌های عمده‌ای از کشور به حالت فلج شدن در آمده است که باید هرچه سریعتر برای آنها ساز و کارهای ویژه اندیشیده شود.

حسن‌پور با اشاره به توصیه‌های دولت مردان مبنی براینکه مردم در خانه بمانند، تصریح کرد: اگر دولت اصرار دارد که مردم در خانه بمانند، تکلیف کسب کارهایی همچون آژانس‌های مسافرتی، بوم‌گردی‌ها، هتل‌ها، مسافرخانه‌ها، کارگران فصلی و ... را چه کسی پس باید مشخص کند؟ آیا این افراد برای نان شبشان دچار مشکل و معضل شده‌اند یا خیر؟ دولت باید در این شرایط تدابیر ویژه و خاص بیندیشد.

وی افزود: امروز شاهد هستیم افراد زیادی کالای مخصوص شب عید را از قبل خریداری کرده بودند و منتظر فروش آنها در شب عید بودند، حال شما می‌گویید که مردم از خانه بیرون نروند و مغازه‌ها بسته شوند. این اجناس تا یک سال دیگر امکان فروششان برای این اشخاص وجود ندارد و صاحب این کالاها با چک‌های برگشتی‌اش چه باید بکند؟ چه کسی پاسگو خواهد بود؟

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: باید همه وزارتخانه‌ها متناسب با خساراتی که به مردم وارد می‌شود راهکارهای ویژه ای را ارائه کنند و همچنین جلسه سران قوا که تاکنون هفته‌ای یکبار برگزار می‌شد اکنون باید هر روز تشکیل شود.

وی با تاکید برآنکه بیمه‌های بیکاری در این زمان باید به کمک مردم بیایند، تصریح کرد: واقعا جای سوال است که بیمه بیکاری می‌خواهد چه زمانی به داد مردم برسد؟ زمان آن اکنون است.

حسن‌پور در خصوص احتکار اقلام بهداشتی گفت: بنده چیزی به عنوان احتکار را قبول ندارم. باید فراوانی کالا به میزانی در بازار داشته باشیم که فردی جرات احتکار نداشته باشد. اکنون شما ببینید که مواد شوینده در استان کرمان به راحتی پیدا نمی‌شود و همچنین ماسک و مواد ضد عفونی به راحتی یافت نمی‌شود. تدبیر دولت کجا رفته است؟ باید آمار تولیدی مواد به صورت روزانه از استان‌ها به مرکز ارسال شود و تحت نظر استانداران و فرمانداران در مناطق مختلف مواد مورد نیاز توزیع شود و نباید توزیع فقط در یک نقطه خاص صورت گیرد.

وی خطاب به دولتمردان اضافه کرد: شما می‌گویید که مردم از خانه بیرون نیایند، حال فردی که در روستا زندگی می‌کند برای تامین مواد شوینده و اقلام بهداشتی نباید به شهر مراجعه کند؟ آیا اصلا این مواد در شهر وجود دارد؟ لذا باید برای همه این موارد دولت پیش‌بینی‌های فوری، دقیق و کارشناسی شده را اتخاذ کند و این اقلام به‌صورت بسته‌هایی به درب منازل ارسال شود.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی خدمت‌رسانی به مردم در چنین شرایطی را مهمترین و اصلی‌ترین وظیفه دولت دانست و بیان کرد: دولت باید از نیروهای مسلح کمک بگیرد. مدنظر داشت که کشور امکانات بسیار خوبی دارد اما در بحث مدیریت بسیار ضعیف عمل شده است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: