دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۳۷۲۵
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳
برای اعزام به مناطق مورد نیاز

فراخوان همکاری پزشکان داوطلب

وزارت بهداشت در نظر دارد در راستای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بیمارستان‌های کشور نسبت به اعزام نیروی انسانی داوطلب در گروه‌های پزشکی و پیرا پزشکی اقدام کند.

فراخوان همکاری پزشکان داوطلببه گزارش آوای خزر، به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ داوطلبان که مایلند در خط مقدم مبارزه با کرونا به همراهی و همیاری همکاران خود در دانشگاه‌های سراسر کشور بپیوندند مراتب آمادگی خود را از طریق ثبت نام در لینک karkonan.behdasht.gov.ir اعلام کنند.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار