
به گزارش آوای خزر از ساری، تور رسانهای دانشگاه علوم پزشکی مازندران از صبح امروز با بازدید از پروژههای ورزشی و علمی در حال ساخت دانشگاه پیامبر اعظم (ص) آغاز شد و پس از آن از مراکز بهداشتی در حال ساخت روستاهای طبقده و ذغالچال بازدید به عمل آمد.
کلینیک ویژه بیمارستان بوعلی سینا ساری نیز مورد بازدید خبرنگاران قرار گرفت، هزینه ساخت این پروژه 8 میلیارد تومان و یکی از پروژههای مهم بخش سلامت در مازندران است که تا مهرماه 96 به بهرهبرداری خواهد رسید.
دیگر پروژه در بیمارستان بوعلی سینا، بخش اورژانس است که هزینه ساخت آن 15 میلیارد تومان در نظر گرفته شده و تا پایان سال آینده و به احتمال زیاد قبل از 6 ماهه دوم سال آینده تکمیل خواهد شد.
با حضور اصحاب رسانه مازندران از مرکز دیالیز شهروند ساری نیز بازدید شد، این مجموعه یکی از مراکز مهم دیالیز در استان و در 4 طبقه است که سال گذشته با حضور وزیر بهداشت به بهرهبرداری رسمی رسیده بود.
برای ساخت مرکز دیالیز شهروند که در مکان بیمارستان مهر سابق ساری است، 18 میلیارد تومان هزینه شده و دارای 47 تخت دیالیز است.
پس از اتمام بازدیدها از پروژههای بهداشت و درمان و صرف ناهار، نشست خبری با رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سالن قلم این دانشگاه آغاز شد.
قاسم جانبابایی در جمع خبرنگاران مازندران اظهار داشت: هدفگذاری در حوزه بهداشت و درمان ابتدا در حوزه منابع فیزیکی و پس از آن در بخش منابع انسانی بوده است.
وی با بیان اینکه پس از انقلاب توفیقات زیادی در ساخت خانه بهداشت روستاها انجام شده است، افزود: یکی از اعتراضات در این بخش را نسبت به نامناسب بودن فضاهای خانه بهداشت داشتیم که استیجاری بودند اما اکنون از حالت استیجاری خارج شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه از 370 مرکز بهداشتی که در کشور در حال ساخت است، 68 مرکز آن را در مازندران داریم، گفت: برای دوم اسفندماه برنامهریزی کردیم که افتتاح این پروژهها را با حضور وزیر بهداشت داشته باشیم.
این مسئول با بیان اینکه بسیاری از پروژههای بهداشتی درمانی در روستاهای ساری از جمله در «طبقده» با همکاری مردم ساخته شده است، اظهار داشت: اهدای زمین و ساخت آن توسط مردم است و تجهیزات را دولت فراهم میکند، هر ساله پینشهادات زیادی از سوی خیران برای در اختیار قراردادن زمین و تقبل هزینه ساخت برای خانهها و مراکز بهداشتی داریم.
جانبابایی بیان کرد: غیر از محمودآباد، بقیه شهرستانهای مازندران از خدمات دیالیز بهرهمند هستند که البته مرکز دیالیز این شهر را در حال ساخت داریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره بدهی تأمین اجتماعی به این دانشگاه و نامهای مبنی بر پذیرش نشدن بیماران تأمین اجتماعی در هفت بیمارستان دولتی مازندران اظهار داشت: نقدینگی در بیمارستانها تقریباً به صفر رسیده و طرح تحول سلامت به تار مویی بند است و البته اجازه نمیدهیم خدشهای به اندازه سر سوزنی بر طرح تحول سلامت وارد شود.
جانبابایی گفت: بخشی از طلب دانشگاه علوم پزشکی مازندران از سوی تأمین اجتماعی پرداخت شد و اکنون برای ایام نوروز با توجه به اینکه مازندران استان مسافرپذیر است و بیماران صعبالعلاجی را نیز داریم، هیچ کمبود دارویی احساس نمیشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: غیر از پروژههای طرح تحول سلامت در مازندران که تنها 45 میلیارد تومان در بخش هتلینگ بیمارستانها بوده است، در مجموع بیش از 600 میلیارد تومان هزینه منابع فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در دولت یازدهم بوده و نزدیک به 100 میلیارد تومان دیگر نیز باید در بخش فیزیکی هزینه کنیم.
تصاویر مربوط به تور رسانه ای:
برای دیدن تصاویر در اندازه واقعی کلیک کنید.
تصاویر مربوط به نشست خبری
برای دیدن تصاویر در اندازه واقعی کلیک کنید
انتهای پیام/ 1001