دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۲۴۷
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۷
سخنگوی کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا در وزارت بهداشت، در خصوص ممنوع شدن تجویز داروی «تامی فلو» برای بیماران کرونا، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش آوای خزر، در حالی که معاون درمان وزارت بهداشت، با ابلاغ دستورالعملی به رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور، خواستار ممنوع شدن تجویز داروی «تامی فلو» برای بیماران مبتلا به کرونا شده است، سرپرست جمعیت هلال احمر، از واردات دو میلیون کپسول تامی فلو خبر داده است.

چنین تصمیم گیری هایی در دو دستگاه دولتی و عمومی، این ابهام را به همراه داشته که چرا همان زمان که تجویز این دارو برای بیماران مبتلا به کرونا از سوی وزارت بهداشت ممنوع می‌شود، سرپرست جمعیت هلال احمر، از واردات دو میلیون کپسول تامی فلو برای توزیع در داخل کشور خبر می‌دهد.

کیانوش جهانپور سخنگوی کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا در وزارت بهداشت، در پاسخ به سوال خبرنگار مهر، مبنی بر اینکه چرا این دو خبر در یک بازه زمانی اعلام می‌شود، گفت: درست که وزارت بهداشت، تجویز این دارو را برای بیماران مبتلا به کرونا ممنوع اعلام کرد، اما این مسئله دلیلی بر ممنوع شدن واردات این دارو نیست.

وی با عنوان این مطلب که سفارش این داروها مربوط به گذشته بوده و یک شبه تصمیم به واردات گرفته نشده است، افزود: قطعاً واردات این دارو مورد نیاز خواهد بود، چرا که تاریخ مصرف این داروها دو سال بوده و برای سال آینده که دوباره شاهد موارد ابتلاء به آنفلوانزا خواهیم بود، استفاده می‌شود.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، گفت: آنچه مسلم است، تامی فلوبرای بیماری کرونا تأثیری ندارد و از پروتکل دارویی این بیماری حذف شده است.

در همین حال، قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، در نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور، دستور داد که داروی تامی فلو از لیست داروهای تجویزی بیماری کرونا حذف شود.

بر اساس آنچه که معاون درمان وزارت بهداشت، به آن استناد کرده است، شواهد علمی و اثبات شده است که نشان می‌دهد مصرف «اوسلتامی ویر» بر اساس راهنمای بالینی آنفلوانزا صرفاً در خدمات درمان بستری و سرپایی این بیماری قابل تجویز است. لذا، با توجه به روند کاهش موارد ابتلاء به آنفلوانزا در حال حاضر مصرف این دارو در سایر موارداندیکاسیونی نداشته و مجاز نیست.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار