دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۴۴۷۳
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۲
وزارت علوم در فروردین ۹۸؛
وزارت علوم در فرودین ۹۸ با اخباری امیدوار کننده همچون آماده شدن پرتاب ماهواره ظفر و رویداد‌های ناگواری، چون بلاتکلیفی در توجه به تولید داخلی گذشت.

از دور زدن تولیدات داخلی در بدنه دولت تا پرتاب ماه «ظفر»

به گزارش آوای خزر، وزارت علوم در سال پر فراز و نشیب ۹۸ همچون دیگر دستگاه‌های کشور به سبب اتفاقات متعدد و اغلب ناگوار تلخ این سال فراز و نشیب بسیاری را پشت سر گذاشت که سعی داریم در قالب یک بسته خبری به طور ماهانه مهم‌ترین وقایع مربوط به این وزارتخانه را بررسی کنیم.

عده‌ای در بدنه دولت تولید داخلی را دور می‌زنند

حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی بیان کرد: علی‌رغم تولید برخی محصولات داخلی در کمال تاسف مشاهده می‌کنیم برخی افراد در بدنه کشور و دولت به عنوان وارد کننده همان محصول را وارد می‌کنند و این به معنای دور زدن تولید داخل است، وقتی محصولی تولید بشود که وزارت صنعت، معدن و تجارت آن را تایید می‌کند و نیازی به واردات نداریم، اما باز هم این موضوع را مشاهده می‌کنیم که از مصادیق آن می‌توان به تولید داخلی در حوزه حمل و نقل ریلی، پتروشیمی و کانی‌های فلزی اشاره کرد.

او تاکید کرد: اراده جدی همراه با تنبیه و تشویق می‌خواهیم، وقتی مدیری با وجود وسایل استاندارد تولید داخل اقدام به خرید نمونه خارجی می‌کند باید تنبیه شود و بالعکس، همچنین برنامه منسجمی برای سایر نیاز‌ها داشته باشیم و در اغلب صنایع کشور توانمندی ملی تقویت شود.

رئیس جهاد دانشگاهی تصریح کرد: دنبال کار علمی هستیم و در تعاملات با کشور‌های دیگر توانستیم فناوری‌های بهتری را برای بهبود کار کسب کنیم و تمامی این تجارب و انتقال اطلاعات از طریق روابط بین‌المللی حاصل می‌شود درواقع در تعامل با طرف خارجی از آخرین فناوری‌های موجود مطلع می‌شویم و جذب فناوری و ارتقا آن را در شکل بومی دنبال خواهیم کرد البته این تاثیر مثبت زمانی محقق می‌شود که سیاست‌مداران ما به توانمندی ما معتقد باشند و نخواهند بعد از کسب دانش مجددا با خارجی‌ها همکاری کنند.

تعیین مبلغ نهایی ارز دانشجویی

مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: پرداخت ارز مربوط به دانشجویان بورسیه و دوره‌های کوتاه مدت دانشجویان دکتری داخل، طبق تعرفه مصوب هیئت دولت همانند سابق ادامه دارد.

او ادامه داد: همراهان دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری همانند سال گذشته به ترتیب ماهانه ۵۰۰ دلار و ۱۰۰۰ دلار دریافت می‌کنند، البته شهریه دانشگاهی سالانه آنان هم معادل ۱۵ هزار دلارپرداخت می‌شود.

ماهواره «ظفر» تا پایان بهار آماده پرتاب می‌شود

جبار علی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت با اشاره به فعالیت ها برای آماده سازی پرتاب ماهواره ظفر اظهار کرد: امیدواریم امسال  پرتاب ماهواره در دستور کار  قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علم و صنعت با اشاره به تحقیقاتی که باید روی ماهواره صورت بگیرد، گفت: حداقل ۳ ماه زمان لازم است تا تحقیقات تکمیلی روی ماهواره صورت گیرد؛ تیم ماهواره ظفر درحال فعالیت روی این ماهواره هستند و ظفر درحال آماده سازی است.
 
بودجه پژوهشکده و دانشگاه‌ها کامل پرداخت می‌شود
 
منصور غلامی وزیر علوم گفت: صحبت‌هایی که امروز انجام شد دغدغه‌های بزرگی هستند و بخشی قابل توجه از آنان نگاه نقادانه به آموزش عالی دارد.

غلامی گفت: نیازی نیست که تمام دانشگاه‌ها فقط در یک چهارچوب و دیوار بمانند؛ بلکه باید تحقیقات آن‌ها گسترش پیدا کند و ماموریت گرا شوند، اینکه تنها چند دانشگاه بزرگ دانشگاهی با دانشکده‌های متعدد داشته باشیم درست است و کشور‌های اروپایی هم همین مدل را طی می‌کنند، اما یک دانشگاه کوچک هیچ تاثیری در رتبه بندی‌ها ندارد.

او تصریح کرد: تخصیص بودجه پژوهشکده‌ها تا انتهای سال ۹۷ انجام شده است.

طرح دو فوریتی مجلس برای تاخیر در زمان برگزاری کنکور ارشد ۹۸

علیرضا سلیمی عضو کمیسون آموزش و تحقیقات مجلس درباره مفاد جلسه امروز وزیر علوم و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار کرد: ظهر امروز منصور غلامی وزیر علوم برای ارائه گزارش عملکرد این وزارتخانه در کمیسیون حاضر شد.

او ادامه داد: در این جلسه اقدامات سال گذشته وزارت علوم و دانشگاه‌های کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه مهم‌ترین موضوع امروز بحث درباره زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد بود، گفت: با توجه به سیلی که در کشور به وقوع پیوسته است و از آنجایی که داوطلبان مناطق سیل زده آمادگی لازم برای کنکور دادن را ندارند از غلامی درخواست شد تا زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد به تعویق بیافتد.

رشته‌های بدون بازار کار از دانشگاه‌ها حذف شدند

منصور غلامی وزیر علوم درباره رشته‌های حذف شده از دانشگاه‌ها بیان کرد: برخی از رشته‌های ما کم طرفدار هستند و در مقطع ارشد و دکتری تعداد کمی از دانشجویان را مورد پذیرش قرار می‌دهند که بر این اساس این رشته‌ها حذف شده‌اند، زیرا بازار شغلی مناسبی برایشان وجود نداشته است.

غلامی گفت: البته وزارت علوم تلاش دارد تا تمام رشته‌های دانشگاهی همچنان تدریس شوند، اما باید توجهی هم به بازار کار مناسب آن‌ها داشته باشیم.

هر زمان بخواهیم آزمون کارشناسی ارشد را مستقل برگزار می‌کنیم

علیرضا منادی معاون پارلمانی و حقوقی دانشگاه آزاد با بیان اینکه دانشگاه آزاد توانایی برگزاری آزمون کارشناسی ارشد مستقل دارد گفت: با توجه به قانون مجلس می‌توانیم هر زمان که دوست داشته باشیم آزمون کارشناسی ارشد جداگانه‌ای را برگزار کنیم اما در حال حاضر سیاست کنونی دانشگاه آزاد تمام تعامل با وزارت علوم و سازمان سنجش است.

منادی ادامه داد: دانشگاه آزاد در بحث تحصیلات تکمیلی مستقل است و خود مرکز سنجش و پذیرش مجزایی دارد.

برنامه بازگشت فارغ التحصیلان به کشور را وزارت علوم پیگیری می‌کند

حسین سالار آملی معاون امور بین الملل وزارت علوم درباره برنامه بازگشت فارغ‌التحصیلان از ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان به کشور اظهار کرد: این برنامه وزارت علوم است و ما پیگیری می‌کنیم زیرا سایر نهاد‌های کشور ارتباطی با دانشجویان ندارند.

معاون امور بین‌الملل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: دانشجویان و دانشگاه‌ها تحت نظارت وزارت علوم هستند و در سطح بسیار گسترده‌ای با ایرانیان مقیم خارج ارتباط برقرار کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه با دانشگاه‌های بین‌المللی در سراسر جهان ارتباط داریم، اظهار کرد: برنامه‌هایی همچون ورود و خروج استادان به منظور تدریس در دانشگاه‌های داخل و خارج از کشور در دستور کار وزارت علوم قرار دارد.

مدارک مفقودی دانشجویان سیل زده، رایگان صادر می‌شود

مرتضی محسنی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام‌نور کشور ضمن ابراز همدردی با هموطنان آسیب دیده سیل اخیر در سراسر کشور اظهار کرد: مدارک دانش آموختگی موقت و دائم فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور که نسخه اصلی آن در سیل اخیر مفقود یا مخدوش شده؛ با تایید مراکز و واحد استانی رایگان و در اسرع وقت صادر می‌شود.
 
او افزود: دانش آموختگان برای ثبت درخواست و دریافت دانشنامه‌های جدید به مراکز و واحد‌های خود مربوطه مراجعه کنند.
 
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور اظهار کرد؛ صدور مدارک دانش آموختگی جدید برای آسیب دیدگان از سیل منوط به تایید مرکز یا واحد دانشگاهی مربوطه است،  این خدمت به تمامی استان‌های سیل زده کشور ارائه می‌شود.
 
انتهای پیام/1005
 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار