دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۵۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۸
رییس شبکه بیماری های ویروسی ایران در مورد وضعیت ابتلای کودکان به بیماری کرونا گفت آخرین گزارشات تحقیقاتی نشان می دهد که خوشبختانه هنوز در کودکان و خردسالان، میزان ابتلا به کرونا پایین است.
کرونا در کودکانبه گزارش آوای خزر، سید محمد جزایری بیان کرد: ممکن است کودکان مبتلا شوند و ویروس وارد بدن این افراد هم شود اما ایجاد علایم نمی کند. آخرین آمار نشان می دهد که ابتلا در آنان، پایین است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا کودکان ناقل کرونا هستند، گفت: این موضوع معلوم نیست صحیح باشد زیرا اطلاعات ما از روند دینامیک این ویروس در طب اطفال بسیار محدود است.

این متخصص ویروس شناسی ادامه داد: در حال حاضر بهترین ناقلان افراد بدون علامت هستند. افرادی که مبتلا شده اند، اما یا هیچ علامتی ندارند یا اینکه در ابتدای دوره بیماری بوده و بعدا علایم آنان بروز پیدا می کند.

جزایری افزود: این دسته از افراد که شخصا موارد زیادی از آنها را ویزیت کرده ام، در روزهای اول تا چهارم یا حتی روز پنجم بیماری، بدون علامت بوده و در اکثریت این بیماران، افراد خانواده آنان در تست کووید-۱۹ مثبت شده اند.

رییس شبکه بیماری های ویروسی ایران اظهار کرد: برخی از افراد خانواده بیماران بدون علامت، در روزهای آینده کاملا علامت دار شده اند. این موضوع نشان می دهد که سیستم افراد حتی در بین اعضای یک خانواده نیز می تواند در پاسخ به ویروس متفاوت عمل کند.

وی ادامه داد: در بسیاری از موارد بیماران بدون علامت در اماکن عمومی رفت و آمد داشته اند و به دیگران ذکر نمی کنند که با یک فرد بیمار بدون علامت سابقه تماس داشتند، که این کار می تواند برای دیگران آسیب زا باشد.

جزایری افزود: این افراد معمولا به دستورات بهداشتی و پیشگیرانه مبنی بر ماندن در منزل هم توجه جدی ندارند؛ آنان در بهترین حالت (و در صورت عدم پیشرفت بیماریشان به سمت بستری شدن در بیمارستان) ملزم به قرنطینه کردن خود به مدت ۱۴ روز در منزل یا در یک اتاق هستند./ایرنا

 

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار