دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۵۷۷۰
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
دانشیار بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه ماهیت روند رو رشد ویروس کووید ۱۹ نامشخص است، بر ضرورت پیگیری وضعیت عمومی بیماران پس از ترخیص یا مراجعه به مراکز درمانی تاکید کرد.

به گزارش آوای خزر، به نقل از ایرنا، دکتر فدایی‌زاده با اشاره به راه اندازی طرح پیگیری وضعیت بیماران ترخیص شده اظهار کرد: این طرح در بیمارستان مسیح دانشوری در حال اجراست.


وی با اشاره به اینکه ماهیت و روند رو رشد ویروس کووید ۱۹ نامشخص است بر ضرورت پیگیری وضعیت عمومی بیماران پس از ترخیص یا مراجعه به مراکز درمانی تاکید کرد.


رییس مرکز تحقیقات از راه دور بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با بیان اینکه ممکن است برای برخی بیماران حتی پس از مرخص شدن از بیمارستان نیز مشکلاتی پیش بیاید، از پیگیری وضعیت بیماران با روش‌های مختلف توسط بیمارستان مسیح دانشوری خبر داد.


فدایی با اشاره به روش‌های مراقبت از بیماران مبتلا به ویروس کرونا پس از ترخیص از بیمارستان توضیح داد: طبق اطلاعاتی که بیماران طی تماس ها و پیگیری‌هایی که انجام می شود به کارشناسان می دهند، تصمیم گیری های بعدی برای ارجاع مبتلایان و ادامه روند درمان ارائه می شود.


ارسال پیامک به بیماران مرخص شده و طراحی اپلیکیشن های رایگان توسط این مرکز یکی دیگر از مواردی بود که دانشیار بیهوشی دانشگاه به آن اشاره کرد و گفت: توسط این راه های ارتباطی وضعیت بیماران به لحاظ تشدید علائم نظیر تب، تنگی نفس و سرفه بررسی شده و طبق پاسخ هایی که بیماران می دهند پیگیری های بعدی نیز انجام می شود.


وی ادامه داد: به طور کلی هر فردی که با علائم مشکوک کرونا به بیمارستان مسیح دانشوری مراجعه می کند و یا بستری می شود توسط راه های ارتباطی مختلف با این مرکز در ارتباط خواهد بود.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، پیشتر نیز بیمارستان مسیح دانشوری اقدام به تدوین دفترچه‌ای به نام «راهنمای بیماران کرونا پس از ترخیص» پرداخت، که در این دفترچه به نکات کلی بهداشتی، توصیه‌هایی برای شستن لباس‌ها، توصیه‌های لازم جهت شستشوی میوه و سبزی، نکاتی پیرامون استفاده از ماسک و دستکش، نحوه صحیح شستن دست‌ها و نکات مرتبط با داروهای تجویز شده اشاره شده است.

انتهای پیام/1005

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار