دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۵۹۹۸
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱
یک متخصص تغذیه گفت: به علت بروز ویروس کرونا چگونگی تهیه و پخت گوشت مهم است.

به گزارش آوای خزر،نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره ارتباط مواد غذایی حاوی گوشت با ویروس کرونا گفت: یکی از نکات خیلی مهم این است که روی گوشت خام انوع باکتری، ویروس و مواد مختلف می‌توانند وجود داشته باشند.

او افزود: توصیه ما این است که در هر زمانی گوشت به صورت کاملا پخته مصرف شود؛ چرا که به این صورت انتقال ویروس ها، باکتری‌ها و مواد مختلف روی گوشت به بدن خیلی کمتر می‌شود و احتمال انتقال بسیاری از بیماری‌ها از دام به انسان کمتر خواهد شد.

جوزدانی تصریح کرد: وقتی گوشت را خام را تهیه می‌کنیم باید حتما دستانمان را قبل و بعد از برش دادن آن بشوییم و به یاد داشته باشیم که برای انجام این کار باید از تخته و چاقوی جداگانه استفاده کنیم.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: قبل و بعد از برش گوش افراد باید حتما دستان خود را با آب و صابون بشویند و از تماس با بینی، دهان، چشم و ... خودداری کنند.

جوزدانی افزود: در ویروس‌های قبلی مانند مرس و سارس مشخص شده بود که این ویروس‌ها می‌توانند در بدن برخی افراد زندگی کنند و مشکل ساز شوند.

 

او گفت: تاکنون هیچ نظریه‌ای مبنی بر انتقال ویروس از حیوانات یا دام به انسان ثبت نشده است، اما به منظور پیشگیری، رعایت اصول بهداشتی در استفاده از مواد گوشتی توصیه می‌شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به نحوه مصرف گوشت اظهار کرد: به علت بروز ویروس کرونا نوع و چگونگی پختن گوشت بسیار مهم است که حتی طبق تحقیقات اگر گوشت در دمای ۹۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵ دقیقه بپزد تمام ویروس گوشت به صورت کامل از بین خواهد رفت.

او ادامه داد: به هیچ عنوان گوشت خام را در یخچال کنار مواد غذایی پخته شده قرار ندهیم و حتما بعد از برش دادن آن را بسته بندی کرده و در داخل فریز بگذاریم تا از انتقال ویروس کرونا کم کنیم.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به چگونگی از بین رفتن ویروس کرونا اظهار کرد: اگر گوشت را در دمای ۵۶ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزیم طبق تحقیقات انجام شده حدود ۵۱.۵ درصد ویروس از بین خواهد رفت؛ بنابراین گوشت‌هایی که با قطعات بزرگ مانند گوشت کوبیده، جوجه کباب، سوخاری‌ها و ... کباب می‌شوند احتمال دارد وسط گوشت کاملا صورتی باقی بماند و پخته نشود پس باید در این دوران از مصرف غذا‌های کبابی و بخارپز پرهیز کرد.

جوزدانی گفت: مواد غذایی که به صورت آماده مانند نان از بیرون خریداری می‌شوند بهتر است که آنرا حتما گرم کنید و اگر می‌خواهید آن‌ها خشک نشوند داخل کیسه فریزر گذاشته و بعد آنرا گرم کنید.

 

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها