دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۱۱۰
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۱
برای پیشگیری از کرونا بهتر است از مواد غذایی گرم به جای غذاهای سرد استفاده کرد.

ویروس کرونا؛ چرا نباید الویه مصرف کرد؟

به گزارش آوای خزر، نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مصرف نکردن مواد غذا‌های سرد در روز‌های کرونایی مانند سالاد اولویه گفت: وقتی که ما غذای سرد مصرف می‌کنیم مانند نان، کیک، شیرینی که در بیرون از منزل پخته می‌شوند بهترین کار گرم کردن مجدد آنهاست.

او افزود: با توجه به ویروس کرونا اگر یک ماده غذایی در دمای ۱۰۰ درجه و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار بگیرد حتما آلودگی آن از بین خواهد رفت. همچنین هر چه دما پایین‌تر باشد مقدار زمان بیشتری نیاز است تا ویروس کرونا از بین رود.

جوزدانی تصریح کرد: وقتی ما هر غذایی را روی حرارت قرار می‌دهیم مانند نان یا هر غذایی دیگر باعث می‌شود تا آلودگی ویروسی کرونا را کمتر کنیم که ممکن است غذا از بیرون خریداری یا تهیه شده باشد؛ بنابراین این کار معمول‌ترین و بهترین روش جهت پاک کردن ماده غذایی از آلودگی است.

جوزدانی ادامه داد: بعضی از افراد می‌گویند ما سالاد اولویه را در داخل منزل تهیه می‌کنیم و چرا باید مجدد آنرا گرم کنیم؟ اما اگر یک درصد احتمال دهیم که ممکن است هوایی آلوده از طریق ذرات تنفسی مانند عطسه، سرفه و ... به داخل خانه وارد شده باشد و در داخل غذا نفوذ کند دیگر قابل گرم کردن و مصرف نیست.

ویروس کرونا؛ چرا نباید الویه مصرف کرد؟

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پایان گفت: بهترین کار در ایام کرونایی این است که ما حتما از مواد غذایی استفاده کنیم که مجدد بتوان آنرا گرم کرد؛ چرا که این کار بهترین روش جهت مصرف مواد غذایی است.

 

در این روز‌های کرونایی سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند حتما در منزل بمانیم و به هیچ عنوان جز در موارد ضروری از خانه خارج نشویم؛ چرا که این کار باعث می‌شود تا اگر به ویروس کرونا ناقل بودیم و خود خبر نداشتیم دیگران را هم آلوده کنیم و همچنین این کار بالعکس هم می‌تواند اتفاق افتد.

ویروس کرونا؛ چرا نباید الویه مصرف کرد؟

 

متخصصان تغذیه و رژیم درمانی توصیه می‌کنند تا برای پیشگیری از ابتلا به کرونا مصرف سبزیجات تازه ۳ وعده و میوه جات تازه ۲ وعده در طول روز را جدی بگیرید. همچنین برای افزایش مقاومت بدن در مقابل آلودگی بهترین روش این است که به هیچ عنوان از خارج منزل غذا تهیه نکنید؛ چرا که هیچ کدام از ما نمی‌دانیم افرادی که به تهیه این غذا‌ها پرداخته اند تا چه میزان اصول بهداشتی را رعایت می‌کنند و توصیه آخر این است که از غذا‌هایی تهیه کنید که بتوان آن‌ها را مجدد گرم کرد به علت اینکه ویروس کرونا در دمای بالا از بین خواهد رفت و در این شرایط ناگوار بهترین کار پرهیز از مصرف مواد غذایی است که نمی‌توان آن‌ها را قبل مصرف دوباره گرم کرد.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار