دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۶۲۷۴
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴
یکی از روش‎های دریافت خسارت ناشی از تصادفات رانندگی با شرکت بیمه است.

آوای خزر/ هر روز تعداد زیادی تصادف در کشور رخ می‌دهد که بخشی از آن‎ها تصادف‌هایی است که خسارت‌های زیادی به بار می‌آورند. همیشه بعد از وقوع تصادف و رخ دادن حادثه این سؤال مطرح می‌شود که چه کسی باید خسارت ناشی از این اتفاق را پرداخت کند؟

وقتی حادثه رخ می‌دهد در قدم اول باید معلوم شود مسبب اصلی تصادف کیست و اینکه بدانیم خساراتی که وارد شده چقدر است و چگونه باید مطالبه شود. این یکی از مهم‎ترین موضوعات در تصادفات رانندگی است. طبق قانون در سوانح رانندگی کسی که حادثه مستقیماً از عمل وی ناشی شده، مسئول و قابل تعقیب است. به گزارش مجله دلتا، طبق ماده ۱ قانون اصلاح قانون بیمه اجباری:  “کلیه دارندگان وسایل نقلیه مکلفند وسایل نقلیه خود را در قبال خسارت بدنی و مالی که در اثر حوادث وسایل نقلیه مزبور رخ می‎دهد، در شرکت‎های بیمه، بیمه کنند.”

دریافت خسارت در تصادفات رانندگی

در سال‌های اخیر به دلیل پر رنگ شدن حضور بیمه‌ها در کشور، در صورت بروز تصادف، این شرکت‌های بیمه هستند که باید خسارت را جبران کنند. البته این به‎ جز مواردی است که تصادف منجر به کشته شدن فرد می‎شود. هنگام تصادف بهترین اقدام در وهله‎ اول، توافقی است که شخص زیان‌دیده با مقصر می‎کنند، زیرا در این حالت نیازی به حضور مامور نیست. اما اگر با مقصر برای دریافت خسارت ناشی از تصادفات به توافق نرسیدند، پرداخت خسارت با بیمه‎گر است.

خسارت مالی در تصادف

طبق قوانین بیمه خودرو، بعد از وقوع تصادف برای دریافت خسارت ناشی از تصادفات رانندگی، معمولاً پلیس راهنمایی رانندگی در محل وقوع حادثه حضور پیدا می‎کند و با کشیدن کروکی، مقصر تصادف را مشخص می‎کند. بعد از این، اگر اتومبیل طرف مقصر بیمه باشد، باید به اداره بیمه‎گر مراجعه کرد. اداره بیمه، توسط کارشناس اقدام به تعیین خسارت می‎کند و تا سقف تعهد بیمه‎گذار، خسارت را به زیان‎دیده پرداخت می‌گردد.

حال فرض را بر این بگیرید که بعد از تصادف شرکت بیمه بخواهد پرداخت‌کننده خسارت باشد

طبق قوانین بیمه، خودروهای مقصر و زیان‎دیده نباید تعمیر شده باشند. ضمن اینکه برای دریافت خسارت، حضور دو طرف یعنی زیان‎دیده و مقصر، الزامی است. این نکته را نیز باید در نظر داشته باشید که اگر با شخصی تصادف کرده‌اید و او مقصر حادثه است، باید به شرکت پرداخت خسارت بیمه‌نامه فرد مقصر مراجعه کنید. برای مثال، اگر شما بیمه شخص ثالث بیمه ایران دارید و فرد مقصر بیمه شخص ثالث بیمه البرز، باید به واحد پرداخت خسارت بیمه البرز مراجعه کنید، نه به واحد پرداخت خسارت بیمه ایران.

یکی دیگر از انواع تصادف

همیشه طرف دوم تصادف فرد یا خودرو نیست، گاهی نیز پیش می‌آید که اتومبیل با جسم دیگری برخورد می‌کند.

باید بدانید که در برخورد اتومبیل با جسم ثابت مانند جدول، درخت و… برای دریافت خسارت نیاز به کروکی و برگه گزارش پلیس است و در این نوع حادثه، فقط بیمه بدنه برای بیمه‌گذار جبران خسارت می‌کند و بیمه شخص ثالث هیچ‎گونه خسارتی پرداخت نخواهد کرد. همچنین اگر در هنگام بروز تصادف بر اثر ضربه وارد شده اتومبیل شما نیز به جسم ثابتی برخورد کند، برای دریافت خسارت قسمت زیان‎دیده اتومبیل بر اثر برخورد با جسم ثابت، از شرکت بیمه حتماً کروکی پلیس لازم و ضروری است.

انتهای پیام/1005

برچسب ها: قانون
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها